Má niekto bodovky - ledky Goled?

Profilova fotka
Ma niekto skúsenosť s touto spoločnosťou,idem riešiť osvetlenie celého domu, bodové osvetlenie,najlepšie LED a neviem či ist cez nich,ich web a atď,ide mi o značku a serióznosť,diky za každú radu.
Odpovedať
Nemám, ale asi to už dnes bude jedno, pravdepodobne je všetko z číny - čo ale neznamená, že by to nemalo fungovať. Napr.: http://www.goled.sk/stmievatelna-high... http://www.viribright.com.cn/index.as...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za pripomenutie :D, prave som si spomenul, ze som zabudol 4 pokazene od nich poslat naspat :), idem zhanat nejaku vhodnu krabicku. Osobne som mal jedine co neodchadzali od Kanluxu, ale uz aj tie poblikavaju. Zatial to bolo u mna tak cim lacnejsia tym horsia.
Odpovedať
Profilova fotka
Celkovo je to mlada firma a podla produktov na eshope sa s LED osvetlenim len ucia pracovat. Stranka je zvladnuta celkom dobre az na chybajuce udaje k produktom kotre tam maju. Dost ale zavadzaju s porovnanim svietivosti LED produktov. V podstate ten eshop opsahuje 80% cinskych haraburd co sa predavaju na alibaba.com ale daju sa tam najst aj seriozne produkty. Ak sa rozhodens u nich nakupit urcite sa treba informovat na index CRI ktory ba pre domacnost mal byt aspon viac ako RA80. TAktiez neuvadzaju pri produktoch kolko maju LED svietidla a zdroje kelvinov co je podstatny udaj ak budu svietidla kombinovane roznych vyrobcov. Udaj teplobiela alebo studena biela je nedostatocny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?