Koľko stojí bodové osvetlenie do domu?

Profilova fotka
Ahojte! Zaujimalo by ma od skusenejsieho kto bodove osvetlenie ma čo to stoji celkovo.nemam otom vobec pojem kedže to riešim prvy krat.Chcela by som to do celého domu tak že či je to je drahe alebo či je to oničom alebo či nie. Dakujem :)
Odpovedať
@renculiatko vsetko zalezi ake si vyberies. su za par e napr ze aj 4,5 jedno svetlo plus ziarovka napr halogenka za 0,50cent. ale najdes aj za 40e jedno svetlo a led ziarovka za 15e. skus pozriet na nete ake sa ti pacia. narataj si pocet kusov do miestnosti kazdej a rozhodni sa ci chces usporne led alebo halogenky. treba ti tam potom trafo aj dake cca 40kus. neviem uz ake su ceny teraz riesili sme davnejsie ale jednu bodovku som kupovala za 17,50 plus led ziarovky plus trafa
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
A ako sa to robi do steny ? myslela som ci nieje drahe najprv to "urobenie" na tie svetielka hore na stene : :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Bodovky su o nicom, po case ta to zunuje, daj si radsej klasikcke lustre, pripadne zopar nastennych svetiel do obyvacky alebo na chodbu. bodovky tak do kupelne, mozno kuchyne. Pekne vysiace lustre krasne dotvoria interier.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,ani ja by som bodovky nedavala uplne vsade...
Odpovedať
no ja dal všade bodovky a som veľmi rád a najme sa nám to páči ... a zatial každej nášteve sa to páčilo . :-D
Odpovedať
@renculiatko na tie bodove svetla musis mat znizeny strop, napr. sadrokartonovy podhlad. ak mas len klasicky strop tak bez toho znizenia nebudes vediet bodove svetla osadit. znizenie stropu stoji tak 20 - 30 eur na m2 v zavislosti od kraja.
Odpovedať
Profilova fotka
ale bodové svietidlá nemusia byť vždy len vstavané - môžu byť aj vonkajšie zavesené na strope alebo na lištách
Odpovedať
Co sa tyka sadrokartonov ako spomenul nameless_one, tak nasi majstri brali 20eur/m2 za znizenie a 12eur/m2 za sadrokartony v beznej vyske ... plus material. Bodovky ak chces riesit isto nekupuj cele sety, take tie zostavy, zbytocne to preplatis, ale vyskladaj trafo, led-ka atd ... dostanes sa tak na prijatelnejsiu cenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?