Kde sa dajú objednať hranaté bodové svetlá?

ahojte, vie niekto poradit stranku kde sa daju objednat hranate bodove svetla? chceme ich dat na schodisko, teda osvetlit kazdy schod a pacia sa nam take obdlznikove, nie gulate...a neviem ich najst :-|
Odpovedať
napríklad: http://obchod.interierstudio.sk/produ...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.deltalight.com/#/products/...
Odpovedať
dakujem Vam. aquabelle, nejak mi ta stranka nefunguje spravne, resp. sa tam nevyznam :-N hladam dalej teda ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bambi tak to je skoda, lebo pni maju teda uzasne svetla ...
Odpovedať
aqua, ja ani nehladam nejake top svietidla... ale jednoduche, cenovo pristupne bodovky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale ved oni nie su zase drahe :-)
Odpovedať
tiez sa mi pacia hranate bodovky....aj ked o nieco vacsie...ani neviem, ci sa to nazyva bodovkami...presne take, ake su na tom linku, co sem dal dodog, ale keby boli tak cca 20 cm x 20 cm...viete o nejakych takych?
Odpovedať
My máme na chodbe v sádrokartónovom strope takéto : http://www.hagard.sk/svietidla-zdroje... majú veľmi dobrú svietivosť a boli lacné ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my mame na schodisti hranate bodove LED svetielka (mam foto v albume), tiez sme chceli len hranate a nielen hranaty vonkajsi tvar ale aj vnutro (lebo takych ze zvonku hranate a svietiva cast gulata je ovela viac). Mame nakoniec od Massive, typ Led's change alebo Novarra (uz presne neviem), pozri na webe massive.sk katalog LED indoor. Zalezi ci chces LED svetielka alebo halogenove, myslim ze led-ky su uspornejsie ale aj drahsie. Potom nas este upozornovali z ak to mas mat pri schodikoch mali by byt slaboprudove, aby sa niekto na tom nekopol alebo ked umyvas schody vodou aby to bolo bezpecne. K nasim bolo v baleni pribalene male trafo. Balene su po 3ks a jedno balenie s trafom stalo okolo 80 EUR. Gerdusha - skus pozriet Massive typ Led's change (indoor) alebo Milazzo (outdoor) ci to nie je nieco co hladas. Aj svetla urcene do exterieru mozes samozrejme pouzit v interieri.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
@superstar chcem sa spytat ze ci tie bodovky boli koplet cele a uz nic ste knim nemuseli dokupovat mam na mysli ci v nich bola objimka a ostatne veci co tam maju byt ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?