Kde nájdem takýto typ osvetlenia?

Zdravím Vás, viete mi poradiť, kde nájdem podobný typ osvetlenia. Ďakujem
Odpovedať
@kasmo https://www.google.sk/search?q=ko%C4%...
Odpovedať
Profilova fotka
Uplne staci zajst do ikei @kasmo, len ja osobne nie som moc nadsena z tych cien tohto osvetlenia, ale tak tebe to mozno vadit nebude. Je to pekne na pohlad, to je iste, len stoji to dost penazi, co mne uz prilis nevonia, ale krasa. :-)
Odpovedať
@silviajak1 no v ikeii som to nevidel ale kuknem nabudúce, nevedel som ako sa to vola, už si to budem vedieť do hľadať
Odpovedať
Ja som kupoval tento kolajnicovy system na Aliexpresse. Cena bola vyrazne lepsia , mozno az 1/4 z ceny za aku sa to da kupit na SK.
Odpovedať
@sundee Neberte to osobne, ale tieto odporúčania na Aliexpres mi vždy dvihnú adrenalín. Predstavte si, že si všetci začneme kupovať všetko priamo z Číny. Okrem netrvanlivých potravín môžu všetci zavrieť výrobu a distribúciu a ísť sa pásť. Niekedy ma tiež rozčuľuje, že je niečo na ALI oveľa lacnejšie, ale zatiaľ vyhráva presvedčenie, že dám zarobiť niekomu v okolí, a on potom dá zarobiť mne.
Odpovedať
@ernesttyukos Rozumiem Vam. Sam mam voci Aliexpressu nejake vyhrady. Kazdy si musi zvazit co od daneho tovaru ocakava, kolko chce za to zaplatit. Priznavam ze moj prispevok je pomerne strohy a ked si ho teraz precitam, necudujem sa Vasej reakcii. :) Ohladom ziadaneho typu svietidiel som si minuly rok presiel sam niekolko hodin patrania, a pre mna bol najlepsi vysledok prave aliexpress.( nie len koli cene) Ano presiel som si ikeu a ich svietidla, presiel som lokalnych dodavatelov a dostal som od nich ponuku.(a nejeden lokalny dodavatel mi ponukol noname Cinske reflektory). Napriek tomu som zariskoval a kupil si na skusku nieco co som vybral v cine. Bol som spokojny tak s dopravou ako s prevedenim a tak som zakupil cely system. Momentalne mam odskusanu 7-8hodinovu prevadzku denne pocas obdobia 1roka (presnejsie 14 mesiacov) Na tomto zaklade som doporucil pozriet sa aj tymto smerom. Kasmo mi pisal Sukromnu spravu kde som mu poslal viac info.
Odpovedať
Profilova fotka
@kasmo Pozri stranku. My sme kupovali svietidla do izieb a nieco podobne tam bolo, aj ked nie som si celkom isty, ci aj kolajnice alebo len tie posuvne svietlidla, skus pozriet. Alebo potom sa priamo popytat v predajniach, kde lampy predavaju. Z ali nie, do toho sa podla mna neoplati ist v takomto pripade.
Odpovedať
Profilova fotka
Do projektov pouzivame systemy LABRA alebo SLV, ale je pravda ze to vo finále vzdy nejaku sumu hodi. Ale ved vsetko dnes stoji peniaze...aj praca kohokolvek z vas. Pri pohlade na Bushfeld, Reggiani, Targetti je to ale este stale "zadarmo.."
Odpovedať
tiez nad takym niecim uvazujem v kuchynskej casti. ale biele. @tricom to ponukate aj s montazou? kolko by to asi vyslo s 3-5 reflektormi? aspon pre predstavu. viem ze to moze byt siroke rozpatie, predstavujem si nieco jednoduche.
Odpovedať
Profilova fotka
@lamela , pri priklade 3m systemu v priamej linii to s 5ks svietidlami a LEDkami so zlavou vyslo 310€ s DPH. montaz dohodou externistami.
Odpovedať
@kasmo Niečo podobné som videl v Hornabachu. Určite to majú v predajni Orion v BA ale cenovo je to iná káva.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?