Kde kúpim takéto svietidlá?

ahojte, komu som tu ukradla túto fotku prosím? prípadne kto vie kde kúpim takéto svietidlá?
Odpovedať
Tie su teda velmi pekne. Ono keby to nebolo tak haklive na prepravu skusila by som ich pozriet niekde na ebay alebo tak nejak. Len neviem ci by prezili tu dopravu. To je tazko ale su velmi pekne. A pacia sa ti len tieto alebo mas este nejakeho ineho favorita okrem tychto. Moc by som sa len na jedny neupriamovala
Odpovedať
@bibiana177 zatiaľ len hľadám a premýšlam a tieto ma veľmi oslovili, upriamovať sa na ne žiaľ nemôžem lebo obrázok je málo :o), len teda netuším že kde som tú fotku zobrala tak som dúfala že sa nájde majiteľ :o)
Odpovedať
Myslim, ze sa nenajde neviem moc by som v to neveril. Presne ako mas spomenute vyysie neupriamoval by som sa len na jedno. ak by si si pobehala zopar obchodov zo svietidlami mozno by si nieco podobneho aj nasla lebo co takto budes cakat a nik sa ti nakoniec neozve a co potom.
Odpovedať
Profilova fotka
ja neviem ale mne sa nejak ani nepacia neoslovili ma pridu mi take velke a chladne tie si chcela do kuchyne alebo kam este by sa mozno hodili do jedalne a le tak moja salka kavy to nie je aj si sa k nim uz dopatrala alebo stale hladas no myslim ze na nete by si ich nasla skor
Odpovedať
Profilova fotka
@marinnah Dobrý deň, ak stále hľadáte svietidlá, mrknite na naše stránky. Keďže združujeme množstvo internetových obchodov, výber je naozaj široký. Nie som si istý, či tam nájdete práve tie z Vašej fotografie, ale podobné určite. A možno sa Vám nejaké zapáčia aj viac :-) https://favi.sk/produkty/kategorie/za... Pokojne sa na našom webe aj pohrajte s filtrami na ľavej strane, rýchlejšie si tak nájdete svietidlá, aké sa Vám páčia. :-) Ak budete mať nejaké otázky, neváhajte a napíšte mi správu, rád Vám odpoviem na akékoľvek otázky. Prajem príjemný zvyšok dňa :-)
Odpovedať
skúste tú stránku, z ktorej ste to stiahol ... ťažko povedať ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?