Eshop euro-svietidla.com - skúsenosti

Ahojte, chcem sa podelit o skusenost. Ocino nakupoval na tomto eshope luster za skoro 90 eur. Slubuju, ze pride do 14 pracovnych dni. Presiel viac ako mesiac a nemame ani luster ani peniaze. Vypisuju si s nami maily, ze nam vratia peniaze, ale zatial ziadne neprisli. Je to polsky tovar, aj kontakt je polsky, hoci pise po slovensky. Bohuzial pre nasich severnych susedov sme museli doma opat skonstatovat, ze poliak zostane poliakom a UZ NIKDY!!! tam nenakupime! NEODPORÚČAM!!!
Odpovedať
a prosim, poradte mi, kde sa este mozem takto verejne postazovat, lebo by sme to radi zverejnili aj na viacerych miestach. Varovat ludi, nech sa nedaju oblbnut
Odpovedať
@illyria pozfi sa do zrkadla a tak je clovek co je na vine. Ked pisu 14 dni znamena to skoro vzdy ze bude priblem s dodanim. Kupuj co je skladom alebo tak 3 dni. Dalej naco platis dopredu ved to je cista demnecia sa necuduj ber to ako skolu do zivota.
Odpovedať
Profilova fotka
@illyria napíš na obchodnú inšpekciu, ale oficiálne.
Odpovedať
nie vsetci polski vyrobcovia vyrabaju smejdy. je mi ale luto, ze mate takuto zlu skusenost. jedna vec je, ze vacsina predajcov nema 99% tovaru vo svojej ponuke skladom a je len na objednavku. takze naozaj sa necudujem, ked sa niektori tovar neda zohnat v predajcom deklarovanej lehote. no zaroven je smutne, ze predajca neodkaze promptne reagovat a nadalej drzi peniaze kupujuceho. to je naozaj neseriozne jednanie. zaroven vsak treba mysliet aj na lehoty. ak vam mal byt tovar dodany do 14 pracovnych dni a nebol, vy ste zrusili objednavku a predavajuci deklaruje vo svojich obchodnych podmienkach max. 14 pracovnych dni na vratenie penazi. ste uz za tymto terminom? ak ano, tak pis podnet na soi.
Odpovedať
@illyria Ahoj ocino možno nenakupuje často a možno nerátal,že sa niečo také stane ale stalo sa. Podať podnet na prešetrenie a keď si pozorne človek pozrie stránku tak rýchlo pochopí,že je to odrb. Obchodné podmienky nedokončené, platba iba dopredu tak super nakupovať . Keď niečo objednávam prvý raz ,nechám si to poslať na dobierku a ak takúto možnosť obchod neponúka tak bohužiaľ.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Illyria..ako to dopadlo? Prisiel luster alebo peniaze? Ja som si totiz na ich stranke chcela objednat jeden luster, ale je dost drahy tak neviem ci im mozem verit. Dik
Odpovedať
Už som písal o realite internetového predaja, prosím nechcite nemožné. Napríklad len EGLO má v aktuálnej ponuke cca 3000 druhov svietidiel. Viete si predstaviť, aký sklad by musel mať predajca, keby chcel skladovať svietidlá od niekoľkých výrobcov a ešte k tomu po niekoľkých kusoch. Viete si predstaviť koľko stotisíc by do toho musel investovať ? Pre normálne svietidlá je reálna dodacia doba 30 dní. Pre výrobcov v EU je normálna doba až 90 dní (väčšinou ide do výroby až po objednaní). Na sklade sa držia len najlacnejšie a niektoré najpredávanejšie lampy. A keď e-shop uvádza, že položka je skladom, neklame, ale je to sklad niekde v európe, a myslí sa tým, že svietidlo je vyrobené.
Odpovedať
Pridam svoju skusenost....Ja som z tejto stranky objednaval cca dva roky dozadu komplet svietidla do domu -spolu 10ks. Tiez sa mi nepacila platba vopred ale riskol som to...Nepamatan si kolko presne trvalo dodanie, ale bolo to okolo jedneho mesiaca...Svietidla dosli v poriadku..Kvalitu svietidiel tu riesit nebudem-vedel som co kupujem,cize v principe s eshopom som bol spokojny...
Odpovedať
@blackomt ak je to zahranicny eshop je platba vopred bezna @ernesttyukos suhlasim, rovnkao ak je dodanie 14dni, je to tovar na objednavku, moze sa stat ze dodavatel to nema skladom tiez... a komplikacie nastavaju hned... @illyria ako ste nakoniec dopadli, vratili peniaze? dali ste podnet na SOI? Alebo inde?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Nejake nove skusenosti? Objednaval niekto v poslednom case z tohto eshopu? Dlhsia cakacia doba nevadi, len teda ci su doveryhodni ferovi a komunikuju.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Jednej veci nechcem rozumiet. Ked si kdekolvek akokolvek vyberiete svietidlo, aky je problem poziadat o ponuku normalne slovenske studia/predajcov? X-krat sa nam to uz stalo a vsetci ocenuju fakt ze sa bavia so zivym clovekom s jasnou históriou a dohladatelnostou. To, ze eshop ma a je lacnejsi davno nie je pravda, nehovoriac o rozhodne jednoduchsom postupe v pripade technickej reklamacie. Berieme iba zalohy ako potvrdenie objednavky, vsetko ostatne sa riesi po prichode tovaru. Zatial to vsetkym spokojnym zákazníkom vyhovovalo. V tomto pripade samozrejme na baze normálneho predaja na objednavku, bez obojstranných rizik eshopovych obchodných zvyklosti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja som 29.9.2018 objednal svietidla v cene cca 360€ a 9.10.2018 boli s DPD dodane. Komunikacia, potvrdenie o odoslani, s c.zasielky na sledovanie - vsetko prebeho tak ako malo. Odporucam
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?