EGLO Svietidlo do kúpelky - so senzorom :-)

Ahojte, máte niekto skúsenosti s EGLO LED BARI 1 svietidlom do kúpelky? Je to led, so senzorom, len neviem, či sa dá vypnúť...a či je to blbosť cena tam je okolo 50 eur... ĎAKUJEEEM
Odpovedať
@sobicatko da sa vypnut, ak pojde cez vypinac. Cena a dizajn je len vasa sukromna vec.
Odpovedať
Profilova fotka
@sobicatko Tak to by som dal tak pred dvere alebo do komory. Do kupelky len zo zufalstva.
Odpovedať
Naco do kupelne senzor? satnik, spajzka OK,ale kupelna?
Odpovedať
@atlaska poviem ti..ides v noci na wc a nemas rada ked ta v uplnej tme oslepi svetlo..das si pohybovy senzor, nastavis na najnizsiu citlivost/svetelnost okolia a zapne sa orientacne svietidlo 200-300 luxov :-)
Odpovedať
@horsey ja sice nechodim v noci do kupelky, ale orientacne by sa mi malo zapnut na chodbe nie? kym prejdem zo spalne do kupelne si nezasvietim?
Odpovedať
@manilla podobny senzor mas aj na chodbe
Odpovedať
@horsey nieje toto podstropne svietidlo? Neiem nepoznam ho. myslene ako hlavne v kupelni? Taze ak sa senzor nastavuje na svietidle tak ked potrebujem poriadne svetlo nastavim a na noc vylezem po rebriku nastavit najnizsiu citlivost? a ked budem dlhsie v sprche ako mam nastavenu dlzku svietenia valezem zo sprchaca , budem mavat rukami aby sa znova zaplo? Mam kupelnu vspalni, v noci nepotrebujem svietit je tam svetla na wecko dost,iba by som budila spolubyvajuceho,kedze su ta sklenene dvere.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
tiez aktualne riesim tuto dilemu. kupelka a ake svetlo do nej. som zvyknuty, ze rodicia doma mali take okruhle velke svetlo, to sa asi kedysi tak montovalo do barakov, lebo to mali vsetci. ale ku mne domov by som chcel uz nieco prepracovanejsie. mate s takym niecim skusenosti co sa oplati dat?
Odpovedať
Profilova fotka
@kebabstar a ide len o svetlo stropne alebo aj nad nejakymi bocnymi si uvazoval? hej hej take svetla si aj ja pamatam, hrozne sa tam drzal prach bol to nepekny pohlad 😄 a co konkretne myslis pod pojmom prepracovanejsie?
Odpovedať
nad bocnymi? priznam sa to mi ani nenapadlo. takze asi aj dobre, ze som sa sem prisiel poradit. lebo nemam teda ziadnu predstavu. hej hej presne take zaprachnivene boli 😄 vies co, tak prepracovanejsie, neviem teda ci sa daju dat aj s nejakym senzorom alebo co.
Odpovedať
@kebabstar Do kúpelne nedávaj so snímačom pohybu, pretože nie je praktické... Ja mám vo WC, v chodbe /+prídavné svetlo cez pamäťové relé/ a v kuchyni pod linkou, pokiaľ som tam svieti a po odchode ešte "časuje" 45sek. a vypína, v prípade sa ešte vrátim začína odznova...Ale do kúpelne to nedávaj...Svetlo aké sa Ti páči ale bez snímača pohybu...Ja som nedávno montoval do chodby so snímačom ale snímač radarový, ktorý zachytil aj obyvateľov ktorý čakali na prízemí na výťah... Nevšimol som si že je radarový ktorý chytá všetko/ stena-nestena/ 😬 čo sa hýbe-tak na to pozor!!!!
Odpovedať
aha, no tak diky za radu ale zase aspon nemas tmu 😄 ked to zachyti fakt ze vsetko. a myslis ze do kupelky je to neprakticke? ved keby sa to dalo nejako nastavit aby dobre bolo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
By som sa asi bala mat v kupelke nieco so senzorom 🙂 By mi to zhaslo a co potom? Ale ako pokial sa to da nejako nastavit, preco nie, ale taketo svietidlo so senzorom by som si vedela skor inde predstavit 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@ziit ale preco? ved teraz by som povedal ze je to aj moderne take mat, ale ako chapem, ze asi to nie je kazdemu do vkusu, pripadne si mozno na take treba len zvyknut co? 🙂
Odpovedať
@ziit asi by si sa zlakla co ? 😄 ) @skrekyno a ty s takym niecim mas skusenost ako by to fungoval a ci by sa to dalo nasledne tak nastavit, aby ten senzor nebol taky citlivy?
Odpovedať
Profilova fotka
@kebabstar tak myslim, ze kazde svietidlo, ktore ma senzor sa da nastavit podla toho ako chces aby ti vyhovovalo. ved jednak to nie je len ze sa to namontuje a pojde si to ako chce od vyroby chapes.
Odpovedať
@kebabstar Sú v predaji aj snímače pohybu so svetlom /aj bez/ a to taký, že pokiaľ si "dosahu" svetlo nevypne, potom ak už nie si v "dosahu" začne časovať vypnutie,/podľa Tvojho nastavenia/ ale ak tam znova vstúpiš do "dosahu" tak to začne znova... 😉
Odpovedať
no len uvazujem ci sa to oplati davat do interieru akurat, ci by to nebolo lepsie dat skor von chapete, co si vsimam su taki co to nastavia pre istotu kvoli zlodejom alebo tak 😄 a zase spotreba elektriny, nebude to ovplyvnovat?
Odpovedať
@kebabstar ""a zase spotreba elektriny, nebude to ovplyvnovat?"" Kvôli tomu budeš musieť požiadať o navýšenie kapacity odberu el. energie...Spotreba asi taká ako veľká cirkulárka s 4,5KW motorom.... 😄 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?