Čo poviete na tento luster?

prosim o nazor.( ženy) čo poviete na takyto luster do obyvky a kuchyne? potrebujem radu lebo mne osobne sa velmi pači ale všetkym čo som ho ukazala boli zhrozeny že otras a podobne.. :-S mam fakt hrozny vkus?? foto mam nekvalitnu preto kuk web str https://www.svietidlalustre.sk/Aldex/...
Odpovedať
1
2
asi nie:-)???
Odpovedať
Profilova fotka
Ufff 😉
Odpovedať
...asi by stálo za to vedieť, ako je ladená obývačka. Páči sa mi to na chalupu.
Odpovedať
@nitka1157 Ja by som ho dal do predajne bicyklov... :-D :-D :-D :-D ale do kuchyne??? ]-(
Odpovedať
ludiaaaa neserte maaa :D :D :D :-D :-D :-D
Odpovedať
lustre tohto typu bývajú v industriálnom dizajne, ten chrom sa k tomu moc nehodí
Odpovedať
@nitka1157 ...chcela si počuť názor, či nie???? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@technik007 ano.. presne ... ale sak aspon niekto pozitivne sa nenajde?????? :-D :-)
Odpovedať
Podla mna? Jezkovi oci!!!! =-) :-D Ale!!! Tvoja kuchyna, tvoje peniaze, tvoj vkus. V konecnom dosledku ti moze byt uplne u ri... co si o tom kto mysli ak sa tebe paci. ;-)
Odpovedať
Tento konkrétny luster je presne ten paškvil, ktorý vznikne, keď Číňan nepochopí zámer dizajnéra, alebo chce obísť autorské práva..
Odpovedať
https://www.najlampy.sk/stropne-sviet... Mne sa zasa paci takyto, vintage styl ;)
Odpovedať
tak ako zita19
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nitka1157 suhlas s@ernesttyukos - paskvil ....
Odpovedať
Dost cudny. Neviem si dost dobre predstavit interier, do ktoreho by zapadol. Ale mozno mas velmi konkretnu predstavu zariadenia a moze tam sadnu..., niekedy bezne nepredstavitelne veci zafunguju. Ty musis vediet aky celok chces dosiahnut😊
Odpovedať
Skôr nie. Tiež záleží od zariadenia izby.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak bude zariadenie v industriálnom dizajne prečo nie?
Odpovedať
to by som nechcela ani zadarmo :-p
Odpovedať
nestraš :-)
Odpovedať
:-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nitka1157 nejaký dizajnér sa dlho potrápil, kým to vymyslel. Treba to oceniť. Mne sa to nepáči, ale čo je koho do toho. Keď sa tebe páči, ber to všetkými desiatimi, budeš jedinečná...
Odpovedať
Bez ukazky stylu zariadenia domu sa neda povedat ci sa hodi nehodi. U nas by miesto nenasiel, ale v klasickom zahradnom altanku by mozno sadol.
Odpovedať
Takýto luster sa radí do vintage štýlu. Nie som úplne dobrý v angličtine, ale môj priateľ z UK mi vysvetlil, že vintage je niečo staré kvalitné, čo vydrží večne a neoplatí sa vyhodiť. Proste stará dobrá remeselná práca. Interiér potom vyzerá asi takto:
Odpovedať
mne sa industrialny vintage styl paci... ale tento luster nie, pride mi az prilis gycovy bez napadu. je kopa krasne navrhnutych lustrov v tomto style, vyber si nieco s ozajstnou industrialnou "dusou". existuje jeden polsky vyrobca, co ma plny katalog krasnych veci v tomto style, len si teraz nespomeniem na nazov. v tomto mi ale isto pomoze @ernesttyukos ;-)
Odpovedať
@vrajmantak ..@zita19 boduje... :-D :-D :-D
Odpovedať
@kkl82 Vie, ale nepomôže - pravidlá fóra.
Odpovedať
@ernesttyukos pravidla fora nezakazuju spomenut meno vyrobcu. keby ano, tak tu nikto ani nemoze napisat, napr. ze stavia z ytongu, ze ma podlahu od tarkettu ci wc od jiky. takze aj vy kludne mozete poradit, kto vyraba krasne industrialne svietidla. ak teda chcete :-D "Nezverejňuj kontaktné údaje firiem (adresa, telefónne číslo, e-mail, www stránka). Môžeš spomenúť meno firmy. Linky na konkrétny produkt sú v poriadku."
Odpovedať
Dakujem cenim si kazdy jeden nazor.este si to necham prejst hlavou
Odpovedať
@kkl82 Tak najkrajšie som videl v HOME LIGHTING. Ručne vyrábané v Grécku.
Odpovedať
Ja si vobec nemyslim, ze ten luster je skaredy. Viem si predstavit kuchynu s obyvackou napriklad v kombinacii biela, svetle drevo a cierne akcenty.. a tam taky luster :). A ak sa tie ziarovky daju posuvat, tak by som este dala jednu vyssie, druhu nizsie. Naozaj to zalezi od zariadenia a celkoveho vzhladu. Ak to objednavas z internetu, vzdy sa to da vratit, ak to v tej izbe nebude vyzerat dobre. Ak sa ti paci, ja by som to skusila. Bude to v tvojom pribytku a ty sa tam musis citit dobre.
Odpovedať
@eevitta Ja by som ho dal do špajzi a zavesil naň klobásy, ktoré by sa dali výškovo posúvať aby som k nim nemusel použiť rebrík... :-D :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?