Biela lesklá linka + granitová pracovná doska,akú zástenu ?

Dobrý deň ,chcem poprosiť o radu ,máte niekto bielu lesku linku s granitovou pracovnou doskou ,akú ste k tomu zvolili zástenu ?Chcela by som inej farby aby nebolo všetko také tmavé ,aká by sa k tomu hodila ?Ak by mali niekto aj foto veľmi by potešilo .Ďakujem
Odpovedať
@adika11 no ktomu sa ti bude hodit skoro vsetko, zalezi na tom ci chces sa drzat v jemnej linii alebo ist do nejakej farby, ak do farby folila by som mozno nejaku tmavu fuksiovu alebo fuksiovu, fialovu, tyrkysovu, ak to chces v jednej tonine tak nieco kremove, bleda hneda, bleda siva, bleda modra taka az do seda :)
Odpovedať
Profilova fotka
my to mame takto, biela leskla kuchyna a tmavoseda pracovna doska a taka ista aj zastena, neposobi to vobec tmavo, ladila som do celej kuchyne aj obyvacky zelene doplnky, my sme spokojni :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@22macka22 krasne je to. Ta zelena pekne vynikne a viem si napriklad aj zltu v tomto prevedeni predstavit. Super to mate!
Odpovedať
Volila by som isto niečo také ako bude tá pracovná doska. Aj tu na týchto príkladoch je vidno, že to tak spolu pekne hrá. @22macka22 máte to tam veru krásne. Celý priestor aj vďaka tým zladeným farbám vyzerá zdušne a tak moderne !
Odpovedať
Profilova fotka
@jullike @cincila11 dakujem vam velmi pekne :-) snazila som sa to zutulnit aby to neposobila tak chladne bielo sedo cierne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Keď to nechceš tmavé, tak nedaj tmavú zástenu ale daj bielu. Budeš to mať také svetlejšie a tiež to pekne ukáže ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@22macka22 akoze tie farby su moderne, su nadcasove, ale fakt je dobre, ked este je tam aj nejaka farba ktora to zutulni. U teba by som povedala, ze je to taka ceresnicka na torte ta zelenkava :-) A tie rastlinky to tiez super doplnaju ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jullike dakujem krasne. Ano ono treba tie farbicky, aby to bolo take veselsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adika11 Ja by som k niečomu takému dala aj červenú alebo žltú :) Záleží či je priestor otvorený, zavretý a ako máte ladenú obývačku, prípadne jedáleň :)
Odpovedať
Ďakujem za foto ,vyzerá krásne .Dáva sa aj biela zástena ako je linka alebo len potom mliečne sklo ?
Odpovedať
Profilova fotka
Risim nieco podobne, my ideme asi do takej medovej. A este rozmyslam ci aj dame daky jemny vzor alebo bez...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja by som ostala v tej jemnej linii. Do bledo seda, biela, hneda do farieb asi nie neviem si to moc realne predstavit, aj ked asi taka farebna sa bude mozno lepsie udrziavat, ale to zalezi od farby, odtiena, povrchu.
Odpovedať
Zástena sa dá urobiť aj "drevená", hocijaká, treba si to doladiť podľa celého interiéru. V kuchynskom štúdiu majú kopec vzoriek, vezmite do úvahy sme máte okná/dvere/podlahu/farby stien, priložte vzorky doska/linka a kombinujte.
Odpovedať
Mohlo by ísť aj sklo lacobel - mliečne ,biele ...neviete ako sa pohybujú ceny ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?