Ako ste si umiestnili svetlá v obývačke?

Ako ste si umiestnili svietidla v obyvacke? Kde presne ?
Odpovedať
Profilova fotka
Zišiel by sa nejaký obrázok takto sa dá ťažko poradiť. Všeobecne sa dá povedať len, že je potrebné primárne osvetlenie priestoru - bodovky alebo luster na strop + doplnkové osvetlenie na čítanie nad sedačkou alebo kreslom a poprípade nejaké tlmené osvetlenie
Odpovedať
Profilova fotka
Centralny luster. Nastenne svetla pri krbe. Stojanova lampa v rohu. Naladove svetlo pri tv. Vsetko ovladane vypinacmi na stene, stmievace ak je mozne.
Odpovedať
jeden centralny luster,nic viac.
Odpovedať
to je velmi vseobecna otazka, zalezi, ci mas samostatnu obyvku, aka je velka, ci mas telku, apod.. My mame obyvku spojenu s kuchynou a jedalnou, takze svetla su nad jedalenskym stolom, v kuchyni bodovky, v obyvke nad konfernecnym stolom, stojata lampa na citanie. To je vsetko, telku nemame, naladove svetlo robi krb :-) pripadne sa v obyvke zhasne a zasvieti sa v kuchyni.. Inak si bohate vystacime s tym lustrom nad sedenim a citacou lampou.
Odpovedať
My mame hlavne svetla v kuchynskej, jedalenskej a obyvackovej casti, okrem toho svetla na stenach pri terasovych dverach a jedno vedla krbu - este nevieme ci tam nasvietime policku alebo tam bdue len svetlo na citanie..... Najcastie aj tak vyuzivame osvetlenie na digestore :-D
Odpovedať
Najdite si nas podla nicku v profesionaloch a hladajte clanok "Ake osvetlenie pouzit" mozno Vam to trocha ulahci rozhodovanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?