Aké sú svietidlá na obrázku?

Neviete, prosim, niekto, ake su to svietidla.Presne take potrebujem a nikde ich nemozem najst (tina prepac, pozicala som si z tvojho blogu)
Odpovedať
Profilova fotka
Ivusch, videla som ich v Drevone, predajna svietidiel dole - zabudla som nazov ... ale urcite ich tam maju, tak skoc kuknut :-)
Odpovedať
Joj, si zlata, ale to by bol pre mna prilis velky skok, je to trochu daleko :-) Takze by som potrebovala konkretnejsie info. Ale aj tak diky :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
barryhad mozes prosim zaslat aj mne kontakt na svietidla do IP? Dakujem moc.
Odpovedať
Admin.. sorry... som tu novy a pisal som ze nechcem robit reklamu... chcel som len pomoct. Otazka bola polozena, tak ju snad mozem zodpovedat ked som vedel odpoved... Neuviedol som tu ani znacku, ani meno firmy. Dal som len telefon a to sa snad moze.
Odpovedať
ahoj barryhad, dakujem ;-)
Odpovedať
taketo ?
Odpovedať
Profilova fotka
barryhad poslal by si aj mne pls info o tych svietidlach do IP? dakujeem
Odpovedať
skus pozriet na lampy lustre sk ja som bola s nimi spokojna a co som hladala som tam nasla a objednala a mala som pokoj .
Odpovedať
neviete niekto stranku na polske svietidla? vraj su velmi pekne a cenovo vyhodnejsie :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ahojte, prosim viete mi dat tipy ako ste riesili svietidla (dizajn) v spojenych priestoroch, mam spolu obyvacku, kuchynu a jedalen, pricom cely priestor ma podoris pismena L, kuchyna je v tom spoje, na jednej strane l-ka je jedalen a na druhej obyvacka... neviem sa rozhodnut ci dat rovnake svietidla alebo kazde ine, pricom moja podmienka je ze to musia byt visiace sivetidla (stropnice nemusim a bodovky do tychto priestorov tiez nie)... ak mate aj nejake foto v albumoch ako ste sa vysporiadali so svietidlami v otvorenych priestoroch budem rada, vdaka za kazdy tip..
Odpovedať
ahojte neviete mi poradiť či sa dá dať do tohto svietidlá úsporná žiarovka
Odpovedať
Článok sa načítava...
prosim vas, mate niekto vedomost o tom ze by uzatvorene svietidla (take kde nie je volny pristup k ziarovke) sposobovali prehrievanie ziroviek a zasadnym sposobom tak ovplyvnili ich zivotnost?? vdaka ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
zda sa mi ze som podobne svietidla videl v eshope svetsvetiel, ale nie som si isty. Co sa tyka toho prehrievania a zivotnosti ziarovky, osobne si myslim, ze kezde svietidlo musi byt odvetrane a musite pouzit ziarovku maximalnej Wattaze ako predpisuje vyrobca. Ak date silnejsiu ziarovku vznikne viac telpa a okrem toho ze sa castejsie ziarovka vypali hrozi aj to ze Vam v lepsom pripade vyhori lampa a v horsom byt alebo dom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?