Ake je to osvetlenie

Prosim neviete poradit co je to za svetla dakujem
Odpovedať
Na stene, na strope vľavo, na strope vpravo...?
Odpovedať
@dedo758 na stene 3 kusy :D
Odpovedať
vačšina výrobcov, má vždy rovnaký dizajn, lebo to vždy vyrábajú rovnaké fabriky, len sa inak zvyknú volať alebo mať iný dizajn, skús značku MARKSLOJD, tí sú docela takto dizajnový, ale priznám sa, že hľadať sa mi to nechce .... tých nástenných svietidiel je tak tisícka aj viac
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka674 Dobrý deň, priznám sa, že názov svietidiel na obrázku nepoznám, každopádne podobných nástenných svietidiel máme v ponuke množstvo. Skúste mrknúť na Favi.sk, združujeme rôznych výrobcov a predajcov, preto je naša ponuka mimoriadne široká. :) https://favi.sk/produkty/kategorie/na... Svietidlá si viete pomocou filtra na ľavej strane vyfiltrovať podľa vašich požiadaviek. Keby ste mali akékoľvek otázky, pokojne mi napíšte. Prajem príjemný deň :)
Odpovedať
Svietidlá, ktoré ponúka FAVI dostanete v každej predajni svietidiel na Slovensku. Nevidím dôvod prečo ich kupovať na Českom e-shope FAVI.
Odpovedať
Na 90% to bude http://leds-c4.com/ledsc4/en/products...
Odpovedať
Profilova fotka
@ernesttyukos Dobrý deň, Favi funguje aj na Slovensku, kde združuje slovenských výrobcov a predajcov. Pre zákazníka je výhoda, že si môže vybrať z omnoho širšej ponuky, ako nájde "v každej predajni svietidiel na Slovensku". Prajem pekný deň :)
Odpovedať
@favisk bohuzial take som vo vasom e shope nenasla dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Tieto su zaujímavé ešte: https://favi.sk/produkty/p/azzardo-pi... https://favi.sk/produkty/p/azzardo-ru... https://favi.sk/produkty/p/azzardo-re... https://favi.sk/produkty/p/azzardo-pi... Troška elegantnejšie, ale trebárs by sa k vám hodili :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
A len tak z pamati...mozem sa mylit ale moze to byt aj Fabas alebo Linealight...
Odpovedať
Profilova fotka
A teda do tretice a koniec...pre Favi: "kde združuje slovenských výrobcov"... to by ma dost zaujimalo, koho ma pisatelka na mysli vzhladom k danej teme....to len tak.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?