Zrovnanie odskoku venca oproti murivu

Cim mozem vyrovnat oskok betonoveho venca oproti murivu. Pri vrchu venca je odskok cca 1cm oproti rovine muriva, pri spodku to je v poriadku-vid fotky. Idem stierkovat steny z ytongu Bauklebroma potom na to MAxima. Mozem tuto nerovnost zrovnat tymto lepidlom-bauklebrom. Hrubka by bola v najhrubsom mieste asi 1cm. GrobPutz nechcem davat na nu je to dost mala hrubka. Odporucate nejaku inu omietku? Odporucate aj napenetrovat? Dakujem
Odpovedať
@stefan037 Tu mozem pouzit aj pri mensich hrubkach? Takze to lepidlo neodporucas?
Odpovedať
Profilova fotka
Dá sa to aj lepidlom ale lepšie urobíte ak to zrovnáte tým MPI 25.
Odpovedať
@antonmesaros A na tu omietku mozem potom bez problemov lepidlo plus sietka a potom baumit maxima?
Odpovedať
Profilova fotka
@simuth Môžete, no problem.
Odpovedať
@antonmesaros @stefan037 MPI 25 kupena, ideme na to ;-) . Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
riesim tiez ten isty problem, ale trochu odlisne cca za 20€ :-) moje riesenie pozicovna naradia a odskok zbrusim plosnym diamantovym brusnym kotucom, sietkujem uz rovnu stenu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simuth Dobry den. Ja by som dal klasicku vapenno-cementovu omietku. Zarovnalo by sa to strojovo. Omietka na ytong vychdza cca 7,50 na meter komplet robota a material, obvodove muri sa penetruju regulatorom nasiakavosti, nakolko je ytong velmi savy material a omietka rychlo uschne a potom praska, takze praskaniu zabranite regulatorom, a tensie priečky ako 15 cm musite celoplosne presietkovat. Ale sietka sa vklada priamo do omietky a nie kleber+sietka a potom omietka. A tak isto sietkuju sa vsetky spoje kde sa stretava beton+ytong aby to nepraskalo. Lebo omietka na kazdom materialy schne inak. Inak na betone (vencoch) a inak na ytongu. My sme omietali uz vela ytongovych stavieb, vid moje fotoalbumy a bez reklamacii. Ak by ste to robili tak ako spominate, myslim ze by vas to vyslo drahsie a casovo ovela dlhsie. Kdes to strojovo sa to robi cca 500m asi za 6 dni. Rucne mozno aj 3 tyzdne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?