Vnutorne omietky na ytong a poter na podlahové kurenie

jeden povie take, druhý take. dajte skusenosti a popr. kontakty na šikovných majstrov. Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
@petjo ja som daval sadrove omietky a anhydrit
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tu na MS citala vela dobrych referencii na PT-GIPS...len nerobia v mojom kraji
Odpovedať
@petjo Lacné a pekné riešenie je lepidlo + štuk. Robí to tak väčšina ľudí asi preo že nepočuli o predraženej sadre. :-D
Odpovedať
Ja idem do sadry a anhydridu v obytnej casti. V garazi a technickej idem.do sadry (omietky) a betonu poter. Seriozna cena na sadrova omietka so vsetkym je 8-9€/m2 a poter je medzi 13-15€/m2....
Odpovedať
@snehuliakba Lepidlo + stuk na Ytong je take slovenske riesenie "na hulvata". Lepidlo patri pod obklad a nie pod omietku! @petjo My sme robili rucne sadrove (traja páni z Čadce), Rigips GletXL, cena na kluc 8€/m2. Robili to presne takto https://www.youtube.com/watch?v=f9LgV... Za 4 dni hotovy cely dom (cca. 350m2). A omietky su naozaj PERFEKTNE!!! Uplne rovne, hladke a nikde absolutne ziadna prasklina. Strop mame SDK a vyzera to vsetko spolu pekne jednoliato. Isli by sme do toho urcite znova. Poter sme robili cementovy (4 pani niekde od Terchovej), 4€/m2 za robotu + material (priamo z betonarky RBR - uz si napamatam cenu). Za pol dna 130m2 dom + 26m2 garaz. Vsetko na kluc a perfektne rovne. Anhydrid by boli zbytocne minute peniaze navyse.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Sadrové omietky a anhydridový poter sú určite najlepším riešením. Možností je ale v dnešnej dobe vela tak ak chceš sa mi ozvy a ja ti rád poradím a ak budeš mať záujem aj spravím.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, pán "machostav" si tu robí reklamu, ale ani anhydridové potery ani stierky si od nich nedajte robiť!! čistá katastrofa! pokazili čo mohli , zobrali peniaze a viac sa im nemozeme dovolať, aby prišli dokončiť/opraviť to čo sfušovali!! odporúčam vyhnúť sa im velkým oblúkom!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?