Striekana omietka

Ahojte.mate niekto skusenost so striekanou inter.omietkou? Ako sa pohybyju ceny a ci je to aj kvalitne a vizualne v pohode.dakujem za info,som v tom uplne ze laik :)
Odpovedať
@zuzanapi11 ako vizualne v pohode ti ju urobia, taka bude...
Odpovedať
@gashtaan naco takato bezpredmetna odpoved?
Odpovedať
@zuzanapi11 preco? co je na tom bezpredmetne? Proste je to rovnaka omietka ako rucna, akurat su tam prisady pre lepsiu tekutost, kedze ide cez cerpadlo... na jej konecnych parametroch to nic nemeni.
Odpovedať
@zuzanapi11 vizualne je to úplne v pohode ako aj ručne nanášaná omietka a zbabrať sa dá tak isto ako aj ručne nanášaná omietka - toť odpoveď na @gashtaan ovu bezpredmetnú odpoveď. To isté platí o cene, ale môže byť mierne lacnejšia.
Odpovedať
@zuzanapi11 striekanie je len spôsob nanášanie. Finálna úprava sa robí rovnako ako pri ručnej omietke.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanapi11 dobrý den. Náš dom ma cez 100rokov,robili sme aj na ňom nadstavbu. A hore na poschodí sme dávali striekajú omietku. A musím povedať ze je to lepšie. A strieka sa na stenu určitá vrstva a je rovnejšia ako dole v dome. Ta bola ručne nanesená :-(. A su tam hrbolky. Ale ti je aj tým ze sme jedny dvere zabetónovali. Bohužiaľ u nas sa vždy robili prerábky domu za pochodu domácnosti. Ale tak do dvoch rokov sa bude robit komplet cela prerábka domu,my sa zatiaľ presťahujeme niekam. A preto zatiaľ neinvestujem s nábytkom do domu. A vôbec mi to nevadí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?