Spadla nam stropna omietka

Rovno nad postelou nam spadla cca 1m stvorcovy omietka, bude treba asi vyklepat cely strop a nanovo? toto malo vahu asi 7kg a kebyze to manzel nevidi a neratoival dcerku, tak to spadne na nu :( je bezpecne spat pod tym stropom, ci az ked sa to spravi?
Odpovedať
@martina46 ak je dute treba samozrejme omietku dať dolu
Odpovedať
Dat dole a spraviť dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Pokiaľ je to pri poklepaní duté tak treba odstrániť dutú omietku.
Odpovedať
ano, znie to miestami duto, oklepeme cely strop, snad sa nam to nebude tahat aj na steny. moze byt pricinou, ze susievam v tej izbe pradklo? ale vzdy kurenie naplno a odvetravanie sucasne.
Odpovedať
Profilova fotka
@martina46 Záleží z čoho je nosná časť stropu. Železobeton alebo niečo iné?
Odpovedať
@mesarosanton je to 40 rocny panelak, tak asi ano, neviem, ako to mozem inac zistit?
Odpovedať
@martina46 to ze tam susite pradlo to moze aj nemusi byt dôvod. Sadrove omietky nie sú vhodné do vlhkých miestností..... ja odporúčam vystierkovat stierkov od JUB . Vola sa JUBOLIN. je to už zamiesana akrylova stierka. Lahko sa nanasa,lahko brúsi,biela a dá sa urobiť uplne ze ako sklo do hladka....je síce trochu drahšia ale s ňou máte pokoj čo sa toho týka.
Odpovedať
@multidekorsk dakujem za radu! cize my zavolame ludi, poziadame o vystierkovanie jubolin a bude stacit na ten strop, ci treba celu miestnost?
Odpovedať
@martina46 môže aj len strop alebo aj steny..... keď chcete mať aj strop aj steny dokonale hladké v celej izbe
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@martina46 Ako to dopadlo, prosim? Zaujimalo by ma, co dalsie izby? Zistovali ste nejako ich stav? Nam spadla 5-rocna omietka... mam obavy, co zvysok domu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@adkala nevsimla som si prispevok, pisem az teraz. no, robili nam to cca 2 dni, najprv nejaky nater na panel, uschlo, 1 vrstva, druha vrstva. uz sa nam v tej izbe zosypala aj bocna omietka, tu sme zatial neriesili. konkretne, co sa tej izby tyka, maliari tvrdili, ze to nie je susenim pradla v izbe (hoci poctivo odvetravama a kurim, musim tam susit v zime), ze to by bol panel pod opadanym vlhky, alebo teda nejaky flak. udajne, v nasej casti mesta to casto v panelakoch riesia a tvrdia, ze to musel vtedy nejaky babrak tam robit, ze tam prave ten spodny nater nebol, co omni davali, neviem, ako sa to vola. v inych izbach sme nezistovali. viac napisat neviem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?