Sadrove gletovane omietky Trencin

Sevas, nepoznate overenu fy na strojove sadrove gletovane omietky, ktora by mala volne co najskor aj hned. Stavba nachystana, bol som dohodnuty s jednym, ale je to nespolahlivy klamar a natahovac casu. Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
@mareklin Ahoj, ja som na fy, čo mi realizovala omietky dostal perfektné referencie, no ich robota bola hrozná. Najprv dorazilo 6 robotníkov, údajne dve partie. Z toho na druhý deň ostala len jedna parta - dvaja chlapi. Ostatní sa dostali vraj o 10 centov na meter lepšiu ponuku. Pre tých dvoch som musel každé ráno chodiť na obytovňu a voziť ich na stavbu, po obede ich zasa zavážať. Omietky urobili selé zle, vôbec to nevedeli zagletovať a o rovine ani nehovorím. Viac tam chlastali ako robili. Najviac ma nasralo to, že susedovi robili garáž - vápennocementové omietky tou istou mašinou ako mne sádrové bez toho aby tú mašinu umyli. Keď som od nich požadoval celoplošnú opravu omuetok, prišli a kde tu to prebehli tmelom, ktorým sa stierkujú spoje na sadrokartónoch. Poslal som ich do riti a nedoplatil som im zvyšok za prácu. Teraz to ďaľšia parta celoplošne stierkuje a opravuje. Určite neplať plnú sumu naraz a veľký pozor!!!! Všetko vyzerá super pokiaľ je to mokré, preto radím prevziať a zaplatiť za omietky až po ich vysušení.
Odpovedať
Nezobral som vobec najlacnejsieho, aj mal referencie, foto, vyznal sa. Len jaksi dalsi slovensky slubovac. Naberu a nalsabuju vsetkym nech im nic neutecie a potom sa nedvihaju telefony, vyhovorky, skoda reci.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@mareklin Zdravím mareklin, zohnali ste? Ak by ste boli spokojný, posuňte referenciu :-) potrebujem dobrú partiu na sadrové omietky. Vopred ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?