Sadrokartónový podhľad na bungalov

Aky sadrokarton ste pouzili na sadrokartonovy podhad na bungalov ? Neide mi o znacku ale obycajny, protipoziarny atd... a hrubku 12,5 mm alebo 15mm? Co viem spravne by mal ist protipoziarny 15 mm. Dik za odpovede.
Odpovedať
@mr79 to je dosť špecifické. Nedáš predsa obyč. SDK do kúpelne ak je strop monolitický zas je to iné. Predpokladám, že to bude závesný podhľad a vzhľadom k tomu protipožiarny 12,5. 15 nie je podmienkou pri stavbe občianskej vybavenosti.
Odpovedať
@mondoo samozrejme do kupelne impregnovany ale to je mensia cast. Stop nie je monolit, je to krov, takze pohlad bude zaveseny. Pravdepodobne dam 15 mm protipoziarny, do vlhkych priestorov protipozirny + impregnovany. Hlavne ma zaujimalo - ako davali ludia, preco a pod..
Odpovedať
@mr79 do vlkych aj protipoziarny aj impregnovany??? to myslis ze jeden a na to druhy? ak ano tak neviem ci to je najlepsie riesenie.
Odpovedať
@richardptr ach jaj... normalne sa predava impregnovany protipoziarny sdk... Vsade by mal ist protipozirny... preto do vlhkych priestorov protipoziarny impregnovany... nie 2 cez seba... ale jeden...
Odpovedať
aha. no ja viem ze protipoziarny je impregnovany, ale aj zeleny do vlhkych priestorov je predsa impregnovany (pon. tiez sa predava :-)) a ty si napisal ze das protipoziarny + impregnovany. ci je aj iny ako impregnovany? chapes :-)
Odpovedať
@richardptr napr. impregnovany: http://shop.gipsol.sk/sadrokarton-imp... propipoziarny: http://shop.gipsol.sk/sadrokarton-pro... protipoziarny a impregnovany: http://shop.gipsol.sk/sadrokarton-pro...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?