Priznaný ytong v interiéri - máte niekto?

Profilova fotka
Dobrý den, máte niekto v dome neomietnutý a neostierkovaný ytong zvnútra, len tak namaľovaný na bielo. Tehla vyzerá pekne, ako by vyzeral iný neomietnutý materiál v interiéri. Vadilo by to po technickej a funkčnej stránke? Dakujem, ak mate nejaké obrázky. Na nete je len tehla v rôznych farbách. Jana
Odpovedať
:-x
Odpovedať
@twinnkl neviem ako by na to farba chytila. Ci by to nevsiaklo tu farbu
Odpovedať
@twinnkl porobeton si neviem predstavit ale robi sa to napriklad pri betone a ked su pekne dosky na salovanie tak to spravi pekny vzor videl som kopec takych domov a hotelov v Norsku
Odpovedať
@twinnkl I bednící tvárnice si dokážu představit. Ytong moc ne. Nic hezkýho na něm není :) . Ale pokud to chcete, tak hlavně na to myslet už při zdění a dodržet nějakou pravidelnou vazbu.
Odpovedať
Niekto tu tak.ma tehlu, ale.ytong je.grc :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem pekne za nazory, s prizmurenymi ocami sa mi zdalo, ze by to snad mohlo aj nejako vyzerat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@twinnkl mne sa zdá ,že to tu niekto mal vo fotoblogu v spálni,ale bohužial ,nepamätám kto. Vyzeralo to dobre akurát si museli dať pozor pri stavbe tej steny ,musia byť rovnaké špári.skus pohladať vo fotoblogoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@eis4 ;-) dakujem, este mi to vrta v hlave
Odpovedať
hlavne ako budú zatreté rozvody elektriny , vody ... bude všetko vidieť resp. sa s tým bude treba vyhrať ...
Odpovedať
@robertobb Keď bude priznaná stena-dve, dajú sa rozvody potiahnuť z duhej strany Ale globálne to nevidím ružovo ani ja....
Odpovedať
@robertobb rozvody potiahnes po druhej strane steny... v mieste zasuvky/vypinaca durchom kabel cez stenu....
Odpovedať
Profilova fotka
@robertobb @dedo758 ano hlavne elektricke rozvody by bolo vidiet to mi nenapadlo sa priznam. Paci sa mi tzv. Industrialny styl, ale zase nechcela by som, aby vsade trcali kable. Mozno fakt len nejaku stienku a nie vsetky vnutorne priecky. Dik chlapci :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@twinnkl Další věc je pružné napojení příčky na obvodovou stěnu. To taky není moc vzhledné. Ale nějaká jedna dvě příčky, vybrat ty nejlepší kvádry a pohrát si s tím, proč vlastně ne.
Odpovedať
Profilova fotka
@twinnkl Dobrý deň, pokiaľ sa stena natrie nejakou vhodnou farbou resp. protiprašným náterom je možné nechať Ytong aj bez omietnutia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
nebudem zakladat novu temu, len sa chcem spytat aky je proces natierania? chcel by som to natriet, ale neviem aku farbu pouzit, a pod to staci standardna penetracia? sice nebudem mat ytong ale porfix, ale typovo by to mal byt podobny material.. budem to mat v garazi, takze nema zmysel riesit omietku, aspon zatial nie, takze najlahsie to bude vymalovat rovno.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?