Praskliny v omietke

Caute,po naneseni omietky mi vznikli v rohu pri okne a oproti praskliny v tvare vlasu,ako to odstranit a co moze byt pricina?Je to v starsom panelaku.
Odpovedať
Profilova fotka
No tak to by som bola ajja zvedavá. ]-(
Odpovedať
tie ozaj tenke staci pretriet hustou farbou
Odpovedať
toto presne bolo aj unas a to sme mali strojove baumit aj zo sietkou a ked sme zacali pred malovkou nanasat penetrak tak to bolo dost vidiet tak sme sa nato pytali nam povedal ze ked to nalicime tak to nebude vidiet a mal pravdu az nato ze tie ozaj najv.sa nam teraz po roku zacali ukazovat ale su tenucke ako vlas tak som zvedava co bude casom.
Odpovedať
Tak ja som daval stierku weber a predsa to prasklo a to este nemam napenetrakovane a maju tak asi mesiac tie stierky.Je to len vlasok,ale dnes sa to predlzilo o 10 cm.
Odpovedať
Profilova fotka
...taktiež sa nám to stalo... starší byt...nové stierky aj so sieťkou ale v dvoch izbách sa spravili prasklinky... kedže jednu stenu som natieral na zeleno..tak to celkom zakrylo... kto o tom nevie si to nevšimne.
Odpovedať
Predavaju sa take tmely v tubach na prekrytie prasklin. Myslim, ze od Dan Braven.Len nedavajte silikonovy, nam poradili taky,ale je problem to potom pretriet. Kupte taky, co je savy a farba ho nasiakne.
Odpovedať
preto nemusi byt savy, aby na nom farba ostala, PU tmely su nie save, ale napriek tomu pretieratelne a znasaju dilatacie cez 20%. Viac ako 6% akrylat... ale s tymi vlasocnicami treba pockat nejake jedno vykurovacie obdobie, nech sa ukazu vsetky, pripadne predlzia...ak to zasanujete kratko po rekonstrukcii, tak sa Vam môze stat, ze velmi rychlo pribudnu dalsie...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?