Pozor na neserioznu polsku firmu.

Chcem upozornit na maximalne neserioznu firmu z polska aby niekto dalsi nedopadol ako ja. Robota katasrofa. Na stavbe bordel. A clovek sa im uz nikdy nedovola aj ked naslubuju hory doly. Ked omylom dvihnu telefon, robia sa ze nepocuju a pod. Proste klamari, fuseri. www.omietky-potery.sk 0904 845 444 Popripade www.tynkiwylewki.eu 0904 845 444 Nedajte sa nachyta ako ja
Odpovedať
Profilova fotka
Aj nam sa prestali ozyvat, takze chvalabohu, ze sme sa ani nestretli...
Odpovedať
Profilova fotka
A to neviete ze uz ani krowky nie su to co bývali?? Fakt su o tolko lacnejsi aj s dopravou??
Odpovedať
@wolodymyr Tak, tak vsetko sa u nich uz kazi.. Uz to nie je to, co to byvalo.. Ze vsetci chodili na nakupy potravin a obleceni len k nim.. Doplatili na svoju kvalitu.. Pred niekolkymi rokmi mali este dost vela veci dobrych a lacnych za ktorymi sa oplatilo vycestovat.. Ale teraz uz vobec nie
Odpovedať
Profilova fotka
@rencipo Ale oni maju stale veci dobre, problem je len v tom ze naivny Slovaci si myslia, ze dostanu rovnaku kvalitu za podstatne nizssiu cenu.
Odpovedať
Najde sa ale dost dobrych firiem,ktore nase polozia do smutku kvalitou a cenou,lenze treba si urobit aj prieskum,ist osobne pozriet nie len od pc zobrat najlacnejsiu ponuku. Na vlastnych a druhych chybach sa clovek uci,preto nie je na skodu taketo upozornenie.
Odpovedať
Absolutne suhlasim, neseriozna firma s nedoveryhodnymi ludmi, ktori okradaju o cas. Mne aj susedovi prislubili realizaciu omietok a ked sa blizil termin realizacie nedvihali telefon alebo nas zrusili. Okradli nas o mesiac casu. Nikdy viac do jednania s touto firmou. Kto moze nech sa im vyhne.
Odpovedať
Foto
Odpovedať
Davate pracu lacnym poliakom to rovno mozte aj rumunom.:)))
Odpovedať
@majkoj Alebo ako si napisal, problem moze byt prave v tom.. No neviem uz ani sam..
Odpovedať
A realizoval už niekomu omietky? Lebo nám má prísť budúci týždeň. Bol sa ten pán aj pozrieť a zdal sa mi v pohode. Aj telefón dvíha normálne. Teraz som v pomykove. Dajte informácie. Ďakujem
Odpovedať
No mam nove info. Ked som im poslal link na tuto temu a pridal este par vyhrazok tak sa firma ozvala. Boli sa pozriet a maju prist na buduci tyzden to poopravovat dat na poriadok. Tak uvidime ci pridu a co a ako urobia. Dam vediet. Telefony dvihal aj mne kym mu islo o zakazku. Ale ked uz bolo vyplatene tak koniec. Ale ak mam poradit radsej si vyberte inu firmu.
Odpovedať
Hahaha no neni to tak davno co ste tu obhajovali na fore polskych omietkarov aky su oni kvalitnyyyy a preciiiznyyyy a jakyy su oni lacnyyyyy.A aky ste spokojnuckyyyy...A mozte len odporucit..Hej hej..tu to mate hlavne pocuvajte rady ,,odborniiicok,, na vsetko. :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@misofg no ako boli poopravovat. Čo konkrétne ti dokaslali? Nám začali robiť, uvidíme. Odkiaľ si, z Oravy?
Odpovedať
@rencipo stale sa oplati,len treba hladat podla recenzii a mat aj kusok stastia. @pg1234 nam sa to stalo so slovenskou firmou.3 mesiace sa firma,ktora mala robit krov hrala na mrtveho chrobaka. Nakoniec sme ich navstivili a narobili cirkus
Odpovedať
@angelina15 som z pod tatier. Pokazily rohy kazdy jeden, krivo, diery, nedotiahnute veci co to aj popukalo ked preschlo. Boli stvrtok. Co to poopravovali cca 30 % veci. Povedali ze pridu tento tyzden dokoncit. Neprisly, vcera mi som dostal arogantnu sms nebudem citovat. V skratke ze uz nepridu kym nevymazem tuto temu z tohto fora aj inych a tak isto aj negativne reakcie na ich fb. Na co som im odpisal ze nevymazem uz len z principu aby iny ludia nedoplatily na "odrbavacov" ako oni to si radsej zaplatim inu firmu co to pride po nich dat dokopy. Co mi uz asi nic ine neostava. Na co mi prisla odpoved ze mi to daju doporiadku za 4 €/m2. Nato uz nemam slov. Ono kopec veci nie je vidiet kym su este omietky cerstve a mokre. Mozno lajk ich tak nezbada. Ked preschnu ukaze sa tie zle veci. No to uz s nimi bude ina komunikacia potom.
Odpovedať
@misofg fuha. Keby sa nám dalo čakať no potrebujeme sa rýchlo presťahovat. Ono to záleží asi aj na partií. Koho si mal majstra?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@angelina15 ahoj no čo ako ste dopadli? Nám majú prísť robiť omietky a normálne mám po prečítaní týchto príspevkov strach :-O
Odpovedať
Mne z toho istého čísla robili potery. 5,8eur/m2. 180m2. Prišli o 8 hodine, odišli o13 hodine. Všetko po sebe upratali, nechali ešte 2m3 piesku, všetko okrem vody mali svoje nevidím žiadny problém, asi majú viac partií..
Odpovedať
ja mam s nimi tiez vynikajuce skusenosti... lokalita Zilina, cena 4,5 za robotu, krasna rovina, jedine "skoky" boli medzi oddilatovanymi blokmi poterov a aj tie max do 1mm masinu nastartovali o 9:00, 14:00 ich nebolo...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
www.omietky-potery.sk 0904 845 444 nám robili omietky cementove v 6/2018, nakoľko máme tehlu tak sme si dali aj sieťky, ponaťahovali ešte by sa celkom dalo ale to zapucovanie horor, trčala nám z omietky sieťka, načo som ich urgovala aby si to prišli opraviť po x telefonatoch a sms prišli po čosi vyše mesiaci. Dajte mi pozor pri počítaní m2 - okná a dvere si dávajú zaplatiť v celej metráži takže napr. u nas pri okne 2x3m chceli navyše zaplatiť 6m2 omietky a to iste aj každé dvere. Samozrejme som sa pohádala že im zaplatím iba špalety okolo okien a o dverách nech ani nesnívajú a ani euro navyše, na stavbe nechali bordeľ. Určite by som ich neodporučila nikomu, potery nám robila už samozrejme iná firma a maximálna spokojnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucietka85 nie som zastanca ziadnej polskej firmy ani akejkolvek slovenskej firmy co robi omietky ale necudujem sa ak omietkar si zarata aj okno ci dvere..ak by si niekto z Vas vyskusal co je to za pracu robit omietky za 4.5 eura /m2 a k tomu spalety na krivych otvoroch na oknach ci dverach..samozrejme ze je to aj o kvalite odvedenej prace ale nie je kvalita priamo umerna cene?
Odpovedať
@lucietka85 len mal povedať ten Poliak ako ráta štvorce...... Nebolo by nedorozumenie....
Odpovedať
tak potom neviem, asi záleží od partie ktorá k tebe príde. Bol som pozrieť 2 stavby (kolegov) ktorým robila dotyčná firma sádrové omietky a bola to veľmi pekná práca. Dnes začínajú robiť sadrové omietky so sieťkou na mojej stavbe. Prišli ráno, ponahadzovali rohovníky, apu listy, zafoliovali okná, atď.. pridám recenzie keď prácu dokončia. Verím že to bude v poriadku, a že partia ktorá robila tebe už pre tohto pána viac nerobí.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte, tak ako som písal vyššie, robí mi táto firma sádrove omietky. Momentálne pol domu hotového.. steny hladké, práca veľmi pekná. Za mňa môžem len odporúčiť, som veľmi spokojný s ich prácou (síce bolo meškanie 10 dní ale stáva sa aj horšie).
Odpovedať
mcsmekac mozes mi dat kontakt na svk poterarov za tu cenu? Poliaci pytaju za potery 8 eur
Odpovedať
menší update, dnes mi omietky dokončili. Nemám čo vytknúť, som spoko.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Davam do pozornosti!!! JE TO NESPOLAHLIVA FIRMA!!! Uplne rovnaky scenar, dohodli sme termin obhliadky, prisiel porozpraval co a ako, povedal cenu, dohodli sme sa, podali ruku s tym, ze mu mam volat o mesiac a o tyzden na to pridu... Zavolal som mu tak ako sme sa dohodli, vyhovoril sa, ze nema sefa pri sebe ze mam zavolat na dalsi den. Volam na dalsi den... "Volana stanica je nedostupna" volam o hodinu, to iste... V zapati zavolam z ineho cisla a cuduj sa svete - zvonilo. Tak som zlozil a volal opat z povodneho cisla, opat nedostupny. Znovu z ineho cisla a zvonii, zidvihol "Halooo" a ked som sa predstavil kto a odkial som, tak zlozil a viac mi nedvihal. Spekulant, podvodnik, zlodej casu!!! Ruky, nohy dolamat takym... ]-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Súhlasím podobnú skúsenosť mám aj ja najskôr nima problema a potom zavádzanie naťahovanie času až nakoniec nedvihanie telefónu ... Ten ich ,,šefko,, obyčajný DAREBÁK
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Taktiež neodporúčam túto firmu. Boli sme dopredu dohodnutý na termíne zatepľovania. Dokonca prebehla aj obhliadka a nebol žiadny problém.Avšak problém nastal keď sme sa ozvali mesiac pred realizáciou aby sme sa dohodli ako s materiálom a kedy ich očakávať. A nastalo nespočetné množstvo výhovoriek. Následne nedvihanie telefónu a neodpovedanie ani na správy. Veľmi neseriózny prístup. Keď nestíhajú tak nech si nedohodujú prácu dopredu. Ale keď čítam komentáre tak som aj rada že títo poľský mantáci ani u nás neboli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?