Postup pri naťahovaní minerálnych omietok

Profilova fotka
Viete mi niekto poradit aký je postup pri natahovani nových zatieraných minerálnych omietok CEMIX zrno 1,2 na staré omietky, kde je povrch natrety len vapnom? Zároven nevidel to niekto nazivo, ci je to vyrazne zrno a ci budem nanho moct dat vliesovu tapetu.
Odpovedať
Profilova fotka
Vápenný náter nie nosný pod omietku.Najskôr musíte ten náter odstrániť.Pod tapetu moc neodporúčam štukovú omietku .Urobiť ju rovno pod tapetu je pomerne zložitá vec.Ako amatér ktorý to nikdy nerobil ste bez šance to urobiť poriadne.Jednoduchšie na spracovanie sú sádrové omietky (rimano) alebo maliarske stierky.
Odpovedať
Profilova fotka
@antonmesaros Ide o to, ze planujeme mat taketo zrno vsade na stenach a tu tapetu chcem dat len presne za obyvackovu stenu čize po bokoch bude vidiet tu mineralnu omietku, mozno sa zaroven rozhodnem raz ju dat dole a pod nou ostane pekne omietka ako je to mozne pri vliesovych tapetach, ktoru som preto kupovala....skrabat steny a penetrakovat budeme sami, ostatok profesionali :)
Odpovedať
Ten cemix mineral z 1,7 mm je taká štruktúra ako omietka na fasade. Z tapetou budes mať problém.
Odpovedať
Ten cemix mineral z 1,7 mm je taká štruktúra ako omietka na fasade. Z tapetou budes mať problém. Postup. na stenu nastriekaj vodu /pôjde ti farbu lepsie skrabat / napenetrovat, ja osobne by som si presietkoval, napenetrovat silikonovym bielim penetrakom ručne stetkov! Nie valcekom!!! Rozmiesat nehat postáť yas premiesat a natiahnuť stenu bez spoja a druhy hneď plastovym hladitkom krútiť. Nakoniec treba omietku ošetriť farbou
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?