OSB doska a jej vlastnosti.

Ahojte.Skladba stropu: osb doska penetrácia,sieťka,omietka- celé zle,odpadol a odulo omietku. Pokus 2. To iste ,len som sietku prisponkoval- zatiaľ drzi, ale v kúpeľni vidno na strope malé hrdzavé bodky, myslím si že sú to tie sponky, zas zle riešenie. Asi som detailista😄. Momentálne staviame dom, nosný prvok stropu sú drevené hranoly, na ne som dal osb dosku. Potom smerom dole už inú skladbu a to nakrútiť sádrokartón medzi hranoly, penetrácia, sieťka omietka. Čo vy na to? Existuje nejaká lišta čo by šla po kraji SDK ako dilatácia medzi drevom, isto to tam popraska. Akú skladbu podlahy by som mal dať nad OSB dosku? Kedy išiel styrodur a na to už poter cca 6-7 či. Podlahové kurenie nechceme. Styrodur,alebo vata-čo je lepšie krocajova izolácia.
Odpovedať
@gabcolm predpokladam, ze OSB doska sluzi ako podlaha v podkrovi. SDK dosky medzi hranoly? Aky je na to dovod? Dole by som spravil klasicky SDK strop. Aky je dovod omietat SDK dosky? To by som nerobil. Ako krocajova izolacia je vata lepsia. Naco este betonovy poter na druhe podlazie?
Odpovedať
Osb na hranoloch je len ako podklad pre krocajovu izoláciu, na ňu by šiel poter na ktorý pôjdu koberce-budú sa lepiť. SDK preto medzi,lebo chcem priznať hranoly.sietku len aby to lepšie držalo.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabcolm ale SDK predsa nemusíš omietať, po zasádrovaní spojov stačí prebrúsiť a namaľovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?