Oprava omietky okolo okien

Mali sme pri montáži plast. okien smolu, Po nasadení okna majster zapracovaval aj omietku okolo okien, no spravil to tak neodborne, že nespravil prechod medzi starou a novou omietkou do stratena ale je vidieť presne to nové zapracovanie. Poraďte ako to odstrániť čo najmenej prácne. Už sme uvažovali, že nalepíme pás tapety takej hrubšej a potom to zamaľujeme ako stenu,
Odpovedať
Stemal
Odpovedať
stierkovaniu sa chceme vyhnúť, skôr by som prijala nejaký nápad aby to bolo čo najmenej viditeľné, náter nejakou farbou /neviem akou/ len okolo okien a tú časť potom prejsť valčekom, alebo špongiou aby to vyzeralo také hrbolčekové .Len neviem presne ako sa to robí.
Odpovedať
Profilova fotka
Vedel by som to urobiť ale poradiť je to ťažko.Ono je to o zručnosti a skúsenosti.Tak ako väčšina chlapov pozná pravidlá futbalu ,ale hrať ho nevie. Môžete to zbrúsiť brúsnou mriežkou na sadrokartony potom povysávať navlhčiť.zarobiť troch fein-putzu ,musí byť riedky ako smotana, odrezať kus polystyrénu,namočiť do takto zarobeného fienputzu a krúživými pohybmi pomaly nanášať na stenu.Po pol hodine trochu poometať spoje zo suchou štetkou.Po zaschnutí niekoľko násobný náter farbou.
Odpovedať
Tak ako vam to spravili sa to už nerobí.Ked menime okna natahujeme omietkou cele špalety.A ešte ak som bol pri zameraní tak si beriem so sebou identickú omietku aká je aj na stenách.Prestierkujte celé špalety to ostatné je len aby bolo.
Odpovedať
Profilova fotka
@liii ties som teras riesil tento problem znamym. podla mna je najlepsie tie hrce po muraroch vyskrabat spachtlou, naniest tam fein putz, kludne na hrubo, nemusite sa to snazit nejak extra do rovinya vobec nemusi byt riedky . nechat to dost dobre prisknut. cca 1 hodinu, mozno aj viac a potom to zapucovat dobre mokrym filcom. pravidelne namacat filec. da sa to krasne urobit do stratena, ze nik nespozna, kde ste to opravovali.
Odpovedať
čo to je fein putz ?
Odpovedať
ahá už viem, ale to dostať len v 40 kg vreciach a ja potrebujem podstatne menej
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?