Omietky -prskance

Ahojte . Kupujeme holodom ale trosku sme nespokojni s vyhotovenim omietok . Na stropoch je dost vidiet take prskance ,nie to dobre zapucovane ako na stenach . Je to dosledok omietania stien ked im to zaprskolo aj strop (omietky strojove - vapennocementove ). Co stym pred malovanim ?Pridavam fotto ..hadam tam nieco uvidite
Odpovedať
fotto
Odpovedať
Profilova fotka
@iki1980 foto je nekvalitne neni s toho nic vidiet,ale asi to robili zaciatocnici,pretoze na to ze im to zaprska hotovu robotu,mali mysliet...a predist tomu....ked tak to nasucho skusit presuchat ale to nebude asi dobre...a potom dalsie riesenie... izby natiahnut fainputzom,ale to zalezi v akom je to stave
Odpovedať
@lukaskadlicek Pomôže hrubším šmirpapierom, alebo brúsnym kotučom na plocho za sucha ručne prebrúsiť.
Odpovedať
@viktor811 omietky maju nejaku zrnitost , ked to prebrusim smirglom a namalujem , nebude vidiet rozdiel ?
Odpovedať
@iki1980 Treba len pozrážať naprskanú omietku, netreba isť hlbšie, to naprskané drží slabšie. Budeš vidieť ako ti to robí a keď to bude dobre, alebo zle tak prestaneš. Ja som to vždy takto opravoval a som spokojný.
Odpovedať
Profilova fotka
@viktor811 tak ked si to vzdy tak robil tak asi moc krat to nebolo dobre....vzdy to bude vidiet to si mozes byt isty....a ako oskrabes IBA to zapskane?sak to ma zrnitost a to sa neda co to budes robit s pinzetu? :D @viktor811 a tym brusnym papierom najhrubsim to nemyslis vazne?
Odpovedať
@lukaskadlicek Ale ja nič nevidím. Stačí trochu praxe, nič viac. Ja som to robieval na surovej stene pred bielením. Dovolím si tvrdiť, že takýmto spôsobom by som opravil aj menšiu nezapucovanú plochu. Máčať stenu po zaschnutí je už neskoro a nič sa nedá vylepšiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?