Kde zohnať malé množstvo omietky?

Profilova fotka
Ahojte, vŕtali sme svokre diery na obrazy. Jedna diera sa však roztvorila a vypadol kus omierky aj s murivom. Chcem to vyspraviť s omietkou. Treba mi jej však len troška, určite nechcem kupovať tie obrovské balenia. Máte niekto nejaký tip, kde zohnať za dve hrsti omietky, príp. nejaké malé pol/kilové balenie? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
V Bamaxe , v Hornbachu alebo si vypýtať na stavbe.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesarosanton predávajú aj také malé balenia?
Odpovedať
@mesarosanton Zájdi do predajne farieb a vypýtaj si, myslím že sa volá správkový tmel v tube. Je to tmel s pieskovým granulátom. Mne to poradil kamarát keď mi robili strop zo sadrokartónu a na ňu naniesli stierku, kde bola prasklina a pekne to s tým šlo zatiahnúť. Hne´d to môžeš aplikovať bežnou pištoľou na tmel a potom to pomaly po zaschnutí prebrúsiť. Iste Ti poradia ako sa to presne volá ale nekupuj silikonový tmel...ale obyčajný. :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@technik007 to som ani nevedala, že niečo také existuje. nerada robím s tmelom, pre mňa je to ešte väčšia babračka ako s obyčajnou stierkou a omietkou. toto je dosť hlboká diera, cca 2-3 cm. ako rýchlo to asi schlo, ako obyčajný tmel?
Odpovedať
Profilova fotka
Dalsia moznost je farby/laky a Stemal - maju aj 1.8kg balenie (mala pixla).
Odpovedať
@gubiko Je to veľmi čistá práca s tým tmelom, ver mi. Je to ako keby si dávala tmel na predmet ale z tohto Ti ide omietka. Zascne to asi za hodinu-dve.Potom to začistíš a môžeš pretierať. S tou pištoľou to pekné vtlačíš do diery a okraje zarovnáš špachtľou, je to také polosuché a môžeš to mokrou handrou pretrieť a vyrovnať. Máš to bez problémov. :-N :-N
Odpovedať
@mesarosanton Prepáč správa nebola pre Teba...škriatok :-N :-N :-N
Odpovedať
@mesarosanton Adresoval som to pre gubiko...chybička.. :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@mgx stemal mám, ale s ním to nechcem robiť, lebo pri takej hĺbke mi bude pukať. už som to raz skúšala na mojom starom byte. najlepšie to bolo s omietkou a potom začistené so stemalom. ten dám až navrch v tenkej vrstve. @technik007 pozerala som cenu, no vychádza to celkom dosť. ja to potom už nevyužijem, tak sa mi to zdá škoda kupovať. ale ďakujem ti za tip, uložím si do hlavy, a keď budem potrebovať, tak vyskúšam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mesarosanton @technik007 @mgx nakoniec mi otec donesie za sáčok omietky. a ešte mi poradil ju trošku zmiešať so sádrou, že rýchlejšie vytuhne :-) Ďakujem všetkým za pomoc! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?