Je 6 eur za m2 ručných omietok dobrá cena?

Máme dobré referencie na partiu murárov, dali nám cenu 6€ na m2, to je čisto len práca,materiál si máme zohnať sami. Známy mi vraví že je to vysoká cena.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@sorca24 ked mate dobre referencie, preco sa pytas tu? to je zaklad, mat dobru pratiu... a tych 0.50centov ktore sa daju usetrit na m2? to by som neriesil... my sme mali 8.90eur/m2 ale s materialom komplet, takze netusim co moze stat material...ale ako pisem, dolezite je mat dobru partiu, tam by som par eur obetoval
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 Je to dobrá cena.Materiál stojí cca 1,5€.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme platili 6.20 aj s mtr . Ale uz su tomu 2 roky. Rucne sadrove za mokra glejtovane.
Odpovedať
Profilova fotka
je to v pohode cena ak mas dobre referencie, ber to,..
Odpovedať
dobra cena .ak by ste chceli ponuku aj s materialom rad poradim
Odpovedať
Tak poznám tuna na Orave celkom dobrú partiu a on vravel 6,5 aj s materiálom.rohovníky celkovo zo všetkým a striekané na 2x ževraj je to kvalitnejšie. Hrúbka celkovo okolo 2cm.
Odpovedať
@sorca24 to je vela, poznam aj ja partie za 6.30 m2, a striekaju strojom..a cena je konecna zo vsetkym materialom..
Odpovedať
@kachlickar super...rohovníky na rohoch a všetky plochy od oka do dvojmetrovej laty, odchýlky z rovinnosti na detailoch aj 2 cm a detaily ostení pri tenkej vrstve omietky zubaté...podklad pod obklad v kúpelniach bez omietnikov škoda spomínať, majitelia to zbadajú až pri dokončovacích montážnych prácach obložiek a ďalších detailov, ale všetko je to o tom, že pôvodná cenníková cena bola okolo 450,00 skk/m2 s materiálom a posledné štyri roky sa to len tlačí do podzemia...majstri zvýšia rýchlosť a prižmúria oči...
Odpovedať
@43jarko neviem co tu pises asi mas ty doma omietky z oddchylkou 2 cm na dvojmetrovej late alebo vodovahe ...alebo od oka..ja som iba napisal ze som videl pracu a ty chlapy mali cennu 6 . 3 za m2. na komplet robotu aj material...a nie ako rozne s.r.očky, co pytaju ako pises 10 a viacej a pritom ten omietkar dostane len to svoje... robota bola kvalitna, a majitel spokojny... to je vsetko pekny vecer..
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24! Ak jedna o rucne omietky tak cena 6 euro za meter za pracu (bez materialu) j!e bezna cena. Ak by islo o strojove omietky tak cena sa pohybuje okolo 7 euro za meter ale uz aj s materialom.
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 za rucne ano, my mame za 8e/m2 bez materialu
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 ale dohodli sme sa na 7:))takze urcite ams super cenu podla mna
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kachlickar si na omyle ja mám doma omietky do 2 mm, pár rokov som sa živil ručnými sadrovými omietkami a občas musím spolupracovať s poliakmi, ktorí majú štandardnú kvalitu ale práve po oravavákoch sme mali problém osadiť obložku lebo hrúbka ostenia kolísala 3,2 cm a to žiadna obložka neuhrá, o soklových lištách ani nevravím...za desať rokov konfrontácií s lacnými strojovými omietkami môžem priložiť celý súbor fotiek a následných doplatkov zákazníkana aspoň čiastočné opravy.
Odpovedať
@sorca24 nasa cena s materialom je 6.4 jedna sa o strojove omietky
Odpovedať
cena za omietky rucne by som urcite nedal 6,-- Eur, kedze som pracoval v stavebnej firme a omietkar bral s masinou pri strojovych omietkach tak 4,5 max 5 eur aj so zapustením sietky a ta praca fakt bola na vysokej urovni.
Odpovedať
pan kachlickar -imietkar mal som s vami dohodnutu cenu za m2 a po troch dnoch ste mi zavolal ze ste sa pomylil a cenu ste chcel nyvysit. neviem ci to bol zamer a myslel ste ze uz to nestiahnem spat - vsetky podmienky boli dohodnute - vedel ste rozsah prac ktore treba vykonat. takze mi to nie je moc jasne. nikdy viac.
Odpovedať
@kachlickar pan kachlickar -omietkar mal som s vami dohodnutu cenu za m2 a po troch dnoch ste mi zavolal ze ste sa pomylil a cenu ste chcel nyvysit. neviem ci to bol zamer a myslel ste ze uz to nestiahnem spat - vsetky podmienky boli dohodnute - vedel ste rozsah prac ktore treba vykonat. takze mi to nie je moc jasne. nikdy viac. ak by sa to stalo mne uz by som nemal odvahu spravit nieco take.
Odpovedať
@malyraj kachličkar si asi uvedomil že sa jedna o itonk a tam taka cena nieje aktualna ak si chcel aj cietku tam cena pod 7 eur nepojde a to dobre poznam ak to chceš kvalitne
Odpovedať
@marek2807 presne o to islo, pan chcel celoplosne zekladat sietku a to sme si z kolegovcami uvedomily dodatocne, cena na material by bola ina , samozrejme drahsia, bohuzial....neslo vobec o nejake tahanie penazi od cloveka, len proste material a aj robota nepusti...moja chyba,,,uznavam..
Odpovedať
@kachlickar ja neviem o co islo -islo presne o 47 m2 a to bol ten problem. pravidla sme si jasne povedali a viete aj rozsah prac co sme si dohodli tak neviem ake uvedomovanie si dodatocne. myslim ze ste to nerobili prvy krat. myslim ze pri takychto rozmeroch nie su ceny az tak dolezite./ ja viem pocitat/ tu nehraju rolu ani eura navyse. nikdy by totis neslo o nejake obrovske sumy. takze ja si myslim ze problem je prave v tej ploche. mozete p. kachlickar tu verejne napisat cenu materialu potrebnu na jeden m2 a uvidime kolko vam zostane za pracu na 1m2 ? pokial viem tak ten material je zanedbatelna suma. ale uz o nic nejde - omietka je uz natiahnuta - nasli sa ludia co slubenu dohodu dodrzali a omietku natiahli podla mojich predstav. p. kachlickar ja sa povazujem za slusneho cloveka a verte ak by sa nieco podobne stalo mne a dohodli by sme si cenu, tak aj za cenu ak by som mal prerobit/ co by sa urcete vo vasom pripade nestalo/ by som ju nezmenil. poprosim aby ste uz nereagovali na tuto temu.
Odpovedať
My mame teraz za 5 eur praca ytong
Odpovedať
@katarina104 to je mimoriadne dobra cena - uz sa to priblizuje realite. dobre ze si to tu napisala, aby videli ze to ide aj inac.
Odpovedať
@malyraj Aj sami sme zistili, ze sa treba pytat viacerych ;-)
Odpovedať
no vidite ja to vravym stale treba chodit a sledovat ceny sice 5 eur za pracu je dost vela ale ked to niekomu vyhovuje tak nedbam je to realne ešte o 1 eur menej a cena je idealna
Odpovedať
ta cena za pracu 5 e je pri rucnnych alabo strojových omietkach ? . Co je lepšie robiť ručné alebo strojové omietky vzhladom na kvalitu ? .Aka je jena u tehly vs ytong strojovo a ručne ? .. čo sa lepšie oplati. dakujem za info
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
my mame za 6 aj s materialom
Odpovedať
Profilova fotka
@sorca24 Mne robili v lete 2 murari a zobrali cisto iba za pracu za sietkovanie 3e/m2 a za omietky 2,5e/m2. Pracu maju peknu. Pri prepocte na hodinu im vyslo cca 10e/hodinu.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?