Hľadám spoľahlivého majstra na stierkovanie

Dobrý deň, potrebovala by som majstra z okolia BS, čo by mi ostierkoval steny v dome, materiál zabezpečím ja, a všetky steny su už v lepe.
Odpovedať
Zdravim,chcete stierku hladku alebo omietku zrnitu a kolko je to m2 ?
Odpovedať
@maliarpeter podla toho čo mi dávate na výber je to omietka zrnitá a nemerala som to ale myslím že je to do 100m2. a vaša cena by bola aká?
Odpovedať
Odporucal by som omietku vapenno cementovu a cena za m2 4€.
Odpovedať
@maliarpeter no do tohoto sa už nerozumiem čo a akú ale musí tam byť taká akú sme už dávali predtým je to knauf.....?pretože časť chodby je už urobená a teda potrebujem aby to vyzeralo rovnako
Odpovedať
@honey262 pozor na rozdiel medzi podlahovou plochou...a plochou stien izieb....to je diametralne odlisne.
Odpovedať
@ultra ano dakujem ale rozumiem tymto m2
Odpovedať
@maliarpeter len tak pre zaujímavosť, v tých 4€ sú aj rohové lišty, špalety a podobné zdržovačky? či k tomu by ste pripočítali ešte pár stoviek eur za kadečo. Ale ste odvážny, keď sľúbite takú cenu bez obhliadky, fotiek, ničoho.
Odpovedať
@worker_falcon ešte som nevidel že by niekto za rohovniky bral niekoľko stoviek ako píšeš a druhá vec pani píše že to má v lepidla takže keď ja si nachystáme niečo do lepidla tak mám osadené rohovniky a spalety čiže všetko je pripravené na omietku
Odpovedať
@maliarpeter to si len ty myslíš, že tam rohové lišty a špalety už sú :-D :-D :-D Jedna vec je, ako tomu rozumejú profíci, iná, ako laici. A inak si zasieťkuje profík, keď vie, že bude na to robiť omietku, a inak laik, keď bude robiť omietku niekto iný.
Odpovedať
@maliarpeter ano presne tak to je, je to sadrokarton napenetrovany lep sietka a samozrejme aj tie lysty su
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?