Dekoratívna omietka do kupelne

Ahojte, nemáte niekto skúsenosti s dekoratívnou omietkou v kúpelni? napr san marco atd. ako sa to umýva, či to časom neopadá, neošúcha sa, ako sa tam drží vodný kamen. V skratke hocičo, nejaké postrehy hlavne ak to ma niekto pár rokov, čo asi nemá kedže je to také dosť nové :/ dakujem, za každý postreh.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika1080 tiež ma to zaujima, v jednom albume som na taketo natrafila..osobne neznasam spary
Odpovedať
mam, uz by som znovu nedal. pre: vyzera dobre, nedrzi vodny kamen proti: cena, "pocit" ci to tam niekde nepreteka, bude to treba renovovat po par rokoch (mame to asi 3) - malo by sa to dat len prejst voskom, slaba odolnost na oder osobne neznasas spary - a ako pripojis dalsie veci k tej omietke? zas len sparou ktoru budes musiet vyplnit silikonom... vizualizacie su jedna vec, druha je realny svet.
Odpovedať
@marekjahoda a ved len natrieť voskom a nič ine? a prečo ten pocit máte, že to preteká? a niekde sa za tie tri roky aj odrelo či? dakujem moc
Odpovedať
ved len natriet voskom 4 miestnosti kde to mam to je ako keby si kazde 4 roky malovala. je to tekuty speci vosk takze vsetko opaskovat, potom umyt. preco mam pocit - lebo je to len farba. porovnaj si silikonovu omietku (vrstvu a tvrdost) vs. toto a dostanes aj ty ten pocit 🙂 no a ci sa odrelo... ano, da sa to odriet aj nechtom ked chces nieco zoskrabat.
Odpovedať
@marekjahoda dakujem moc tak asi ostanem pri obkladoch :/ budeme mať tri kupelne a to nebudem teda riskovať, Do kuchyne sa mi to ešte páči za linku, ale do kelu teraz fakt ked tam sa špliecha, para atd. ako by to bolo rokmi potom.
Odpovedať
mam to v 3 kupelniach a 3 wc - uz by som to nedal, dal by som velky format dlazby ALEBO normalnu exterierovu omietku - silikonovu s jemnym zrnom a pod to dobru hydroizolaciu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?