Cenové ponuky na sadrove omietky

Ahoj zhruba za mesiac chceme dát strojové sadrové gletovane omietky a aj strop spolu je to cca 650m2 stavba je z tehly . Môžete mi posielať cenové ponuky ? Stavba je v NR . Ale pozor som dosť náročný na kvalitu prace vs. cena :-) ďakujem za ponuky
Odpovedať
no ahoj hladala som nieco ako ty a mali sme perfektnu partiu firma lagips odporučam ....max spokojnost
Odpovedať
@datok co tym myslis, ze si narocny na kvalitu prace vs. cena? Chces za nizku cenu vysoku kvalitu, ci co? Lebo fakt je taky, ze vopred nevies, v akej kvalite tebe spravia omietky... Mozno k tebe pride ina partia, ako na referencnych stavbach. Alebo budu mat zly den. Alebo ich nasrdis svojim pristupom. Takze orientovat sa mozes iba od ceny. Rozmysli si dobre, co vlastne chces. Nezabudni potom s nimi spisat jednoduchu ale jasnu zmluvu o dielo. A plat co najnizsiu zalohu.
Odpovedať
@worker_falcon ti moji omietkari mali asi zly cely tyzden co u mna robili, ja som potom z ich roboty mal zlych tyzdnov ovela viac. Ja som si ich vybral lebo mali dobre referencie a co som bol pozriet vyzeralo dobre, ale zial nechodil som po tych stavbach s vodovahou...
Odpovedať
@gashtaan presne o tom hovorím, že ani dobré referencie nestačia. Zo záhadných dôvodov to práve tebe spravia úplne nanič. Rozhodovanie je ťažké. A bez vodováhy ani na krok. A keď to budú robiť @datok -ovi, tak nech chodí s vodováhou, latou a priebežne pozerá. Budú ho mať za ***** prípadne *******, ale predíde neskorším problémom, ak by im zaplatil za nekvalitu a nedorobky.
Odpovedať
@worker_falcon no poviem ti to tak že nebudem pozerať na to že niekto zoberie o 1-2€ viac a budem potom celý život pozerať na krivé steny , a ja som už pár majstrov poslal preč počas ich práce keď som videl že to nerobia dobre. A taký co budú pýtať viac ako 30% zalohu tak to ozaj len pýtať môžu 😃 ja som toho nazoru že spravna firma by si mala spraviť prácu a až potom pýtať plácu , lebo ich robotu vidieť až na konci .
Odpovedať
@datok tak to si výnimka. na 650m2 ti dve eurá navyše spravia 1300€. A čo spravíš, keď ťa bude jedna z najlacnejších ponúk presviedčať, že oni ti to spravia dokonale? Dáš im šancu a po finálnom spravení jednej steny ich buď pošleš domov alebo podpíšeš zmluvu? To by bol správny prístup.
Odpovedať
Profilova fotka
@datok ak chceš vidieť kvalitnú prácu tak sa príď pozrieť na omietky spravené na mojom dome. A ak sa tintá kvalita a rovnosť bude pozdávať tak Ti dám kontakt.
Odpovedať
@poliacik321 ok daj adresu
Odpovedať
@worker_falcon urcite si zistim komu už robili a či boli spokojný, keď vedia robiť dobre tak nevidim dôvod prečo by mali spraviť u mňa nekvalitne ... A ak náhodou by im niečo sa nepodarilo , tak vždy sa to dá opraviť a až potom vyplatím zostávajúcu sumu . Či sa mýlim?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?