"Benatsky stuk" vs klasicky obklad do kupelne.

Chcem sa spytat na porovnanie ceny benatskeho stuku s upravou do kupelne s cenou kvalitneho obkladu za povedzme 40EUR/m2. Zaoberal sa tym niekto? Co vyjde lacnejsie? Samozrejme ten obklad vratane prace na ometku uz pripravenu. Dakujem.
Odpovedať
ja robim benátsky štuk....je to aj za kúpeľne. ;-)
Odpovedať
Otazka bola, co vyjde lacnejsie, stuk alebo obklad..
Odpovedať
@jojosr tak samozrejme je že obklad najdete aj za pár korún a štuk je drahší. Len pozrite sa na to tak že štuk,každý štuk je unikátna práca. Je do Vás čo a kolko chcete investovať..... obklad má takmer každý v kúpeľni. Kvalitný štuk je drahý,je drahá práca .
Odpovedať
Ja tomu rozumiem, ale keby ste si precitali poriadne prispevok, pisem ze kupim obklad za povedzme 40 EUR/m2 + praca.... co vyjde lacnejsie a o kolko?
Odpovedať
Tak stuk Vás moze stáť 40€ praca +materiál....vrátane aj voskovania
Odpovedať
Ahoj, ja Ti viem povedat porovnanie s pohladovym betonom- uprava do kupelne- cena so vsetkym cca 75€/m2 a cena obkladania (obycajne, nie mozaika alebo velkoformat)- so vsetkym cca 35€/m2 (ked Ti povedia ze cena cisto obkladania 17-18€ :-. ) takze pri obklade okolo 40€ si na tom podobne a potom uz je to asi len o dizajne a ci sa chces trosku odlisit. Ale neviem kolko vyjde stuk. Inak ten beton si tiez pozri, vyzera to fajnovo, my to ideme davat- taky odtien do bleducko hneda (nafarbia Ti uplne ako chces, aj ruzove x-) ).
Odpovedať
@maminecka2 Diky, ten beton znie zaujimavo, kto ti to bude robit? Da sa na to pozriet na webe? Diky
Odpovedať
Profilova fotka
Benátsky štuk nieje vhodný do trvale vlhkého prostredia. Kúpelňa sama o sebe je ok ale v sprche to neodporúčam.
Odpovedať
@jojosr pisem IP
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@maminecka2 Dobry den prosim aka firma vam robila ten pohladovy beton? je ich strasne vela tazko si vybrat bez referencie. Moze to byt aj v sprchovom kute? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?