Ako sa zbavit plesne na omietke po zatekani?

Caute, potreboval by som poradit ako odstranit vykvet plesne na novej omietke. Do rohu v dome zatekalo cez neoblozeny balkon. Pricina uz bola pred cca 2 mesiacmi odstranena, odvtedy som plesen viackrat postriekal Savom a nasledne mechanicky odstranil, pouzil som aj protiplesnovy penetrak. Skoro cela plesen je uz prec, na tom najhorsie zatecenom mieste v rohu nad zemou sa ale stale objavuje drobny vykvet, ktory pravidelne odstranujem savom a oskrabanim. Vedeli by ste poradit ako zatocit aj s tymto "odolnym" zbytkom? Alebo len trpezlivo striekat a skrabat?
Odpovedať
po takom útoku by sa už nemal objavovať, je problém skutočne odstránený? Lebo potom ti ostáva už len osekať časť omietky a nahodiť novú.
Odpovedať
Profilova fotka
za dva mesiace v tomto období sa murivo nevysuší... problém bude v zostatkovej vlhkosti v murive ktorá si razí cestu do interiéru...
Odpovedať
Ja si tiez myslim, ze ten mur este uplne nevyschol, nam sa takto vytopila stena v oktobri a uplne to preschlo az po zime, resp v lete. Bola to stena, kde na nu ani nesvieti slnko, takze to fakt trvalo dlho. Inak my sme vysusali aj horkovzdusnym ventilatorom a zvysili teplotu kurenia.
Odpovedať
Treba pouzit elektricky odvlhcovac,lebo voda sa este drzi v muroch,to trva niekolko mesiacov pri idealnych podmienkach,aby sa vysusila.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?