Aké sú silikónové omietky Delap?

Profilova fotka
Ahojte! Máte skúsenosti so silikónovou omietkou DELAP? Vraj sú kvalitné a cenovo veľmi výhodné x-) Ďakujem za všetky pripomienky, skúsenosti :-)
Odpovedať
@kukku ahoj, my sme davali/vyrabaju v Matuskove, tie myslis?) Cenovo naozaj ok a aj kvalita...majstri sa nestazovali ked nam ich natahovali a ked som sa opytala, tak vraveli ze su velmi dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
áno, myslím tie. aj ja som to počula od majstrov, už s tým robia pekných pár rokov a sú veľmi spokojní. akú farbu máte? dali ste hladkú alebo ryhovanú? ďakujem :-)
Odpovedať
@kukku mame taku svetlu pieskovu....ryhovanu :-) Chceli sme smotanovo bielu, ale ked sme ju isli kupit, tak akurat mali tuto nasu na svojej novej budove natiahnutu...viac sme nevyberali...bolo rozhodnute :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mohla by si fotku???? prosííím! aj ja by som chcela nejakú smotanovú. veľmi by si mi pomohla :-)
Odpovedať
mozem, ked mi posles mail do IP...sem nie :-p Ale mi nemame nakoniec tu smotankovu, ale pieskovu...teda ak chces posli mi mail... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Ahojte:-) Chcem sa spytat ako ste spokojni po rokoch s farbou delap . Lebo majri mi ponukaju . Ale mne to vobec nic nehovori Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja mam od delap omietku na EPS uz 13 rokov (akrylatovu, vtedy tusim silikonovu este nerobili) a uz vtedy majstri chvalili tuto znacku. Aka je po rokoch? Podla mna uplne perfektna, ziadne praskliny, ziadne chyby, stale vyzera a drzi ako nova. Ziadna farebna zmena. Samozrejme od prachu sa spini ako kazda. Da sa cistit vysavanim, este lepsie (avsak opatrne) vapkou. Je to 1,5mm hladena.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Zdravím, aktuálne vyberám výrobcu fasádnej omietky. Už som počul od rôznych predajcov, rôzne názory. Akú máte skúsenosť so silikónovou fasádnou omietkou Dalap? Farebná stálosť, kvalita pevnosti zrna, či sa časom netrúsi neopadáva, alebo či nejak nepraská táto omietka. Rozhodujem sa medzi touto značkou a značkou P&J. Prípadne nejaká značka v tejto cenovej hladine ako sa hovorí hľadám kvalitu primeranú tejto cenovej relácii. Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?