Zkušenost se společností WIDO oknoplast BA?

Profilova fotka
Zdravíme, právě jsme dostaly rozpočet od této firmy WIDO oknoplast a přijde nám to dost peněz na celý barák 8tis. € (foto viz. níže a to jedno malé okýnko nebude). Jestliže už mám platiť za 3 sklo tolik peněz, zaslouží si za tu kvalitu, práci atp? Nenajdu ani moc fotek z realizaci? Zálohu už jsme daly 600€. Rádi by jsme slyšely názor od lidí kdo s nimi má jakkoliv zkušenost (nejlépe dobrou). Děkujeme za info
Odpovedať
My máme od nich okná na dome, dole hliník, hore plast. Spokojnosť. Na velkom portáli sme mali v rohu malú puklinu (sám by som si to nevšimol), všimli si to pri osádzaní, sami ma na to upozornili, objednali nové sklo a bez problémov vymenili. Ak bolo po čase potrebné doštelovať okná, taktiež na zavolanie bez problémov prišli. S ich prácou som spokojný.
Odpovedať
@mac1nka To za tie 4 okná, 1 balkónové dvere a 3 malé okienka ideš dať 8 tisíc???? Mňa stálo 9 okien, jeden HS portál, hliníkové vchodové dvere, 2 balkónových dverí a jedny vchodové plastové dvere niečo cez 9 tisíc. Dal si si spraviť cenovú ponuku aj u iných výrobcov? Aký profil si si dal naceniť? Inak pri výbere sme mali aj my ako finálneho kandidáta firmu Wido. Páčil sa mi prístup ku klientovi a aj cenová ponuka bola dobrá, len na poslednú chvíľu som sa rozhodol pre iného dodávateľa, čo som neskôr oľutoval. Mne naceňovali profil Winergetic premium a keby som sa rozhodoval teraz, tak by som si ho asi vybral.
Odpovedať
Profilova fotka
@yogi83 děkuji za kladnou odpověď!
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 ano, za to co vidíš 8tis. Posuvne dvere (viz. foto níže) vyšly za cca 2700€ a vchodove do 1 tis. € hliníkové
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 winergetic 3sklo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?