Zháňam žalúzie

Prosím vás kde zoženiem takéto žalúzie? Máte ich niekto? Ďakujem za odpoveď
Odpovedať
To je plisse dvojkomorove? Hornbach napriklad. Ja ich mam. Maju ich aj rozne firmy ktore sa specializuju na tienenie . Hod do googlu.
Odpovedať
Ďakujem za odpoveď, idem hľadať
Odpovedať
Tak opravujem sa. Plisse duette. Ak tam nechces vidiet nite. Su drahsie ale najkrajsie. Myslim ze som ich videla aj v ikei ale tie nedrzia tvar. Treba ich mat na mieru.
Odpovedať
@tinkiboy Sú to látkové rolety Duette. Viac info na našej web stránke kvalitnetienenie.sk . Čo sa týka zásadného rozdielu medzi plisse a duette plisse je ten, že ide o dvojitú roletu, ktorá má lepšie tepelno izolačné vlastnosti, ale aj lepšie drží tvar. Duette môže mať taktiež zadnú stranu s vrstvou hliníka a odrážať slnečné žiarenie. Ale pozor. Ak nemáte kalené sklo, mohlo by dôjsť k tepelnému lomu. Písala som o tom aj nejaký článok, hoďte si do googlu, alebo pozrite v našej sekcii článkov. Ináč okrem toho, že dodávame na mieru si môžete vybrať aj spôsob ovládania aký Vám vyhovuje. Čo sa týka kvality reťazcov a kvality vyrobeného na mieru, tak to vôbec kvalitatíne nemožno porovnávať. Tie čo máme v ponuke sú originál Luxaflex. Duette je chránená značka holandskej spoločnosti Hunter Douglas. No za kvalitu, značku a dizajn sa platí. Očakávajte vyššiu cenu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?