Zamŕzanie plastových okien

dobry den chcela by som sa spytat, ze ci je mozne, aby plastove okna zamrzali z vnutra??? dakujem /bolo mi povedane ze pri takychto teplotach to je mozneee :-) :-) :-) /
Odpovedať
@jana2305 ahoj, trochu blisie to specifikuj. 1. Pri akych vonkajsich tepllotach ti to mrzne (-20°C, -30°C)? 2. Ake okna mas. Dvoj sklo troj sklo popripade znacku? 3. Aky typ kurenia mas? (podlahovka, radiatory alebo el.konvertory priamo pod oknami, ....) 4. Kde konkretne to namrza? Spodna cast okna prechod medzi sklom a ramom okna, alebo niekde inde na okne napriklad okolie okna rám,... .
Odpovedať
ahoj, 1. takze zamrza to to pri teplotach od tych -20°C 2. je to asi dvojsklo neveim povedat presne, nakolko je to byt, a sme tam v podnajme a tie okna uz tam boli dane, takze ani znacku neviem 3. riadiatory priamo pod oknami 4. je to spodna cast tesnenie medzi sklom a ramom :-)
Odpovedať
@12janci12 bez plynu?? a aký plyn sa tam dava podla teba??? lebo čo ja viem tak plyn sa nedáva len granulat na vysušovanie a ludia hovoria že plyn a pritom to ani pravda nieje.
Odpovedať
Profilova fotka
Za rosenie, mrznutie moze distancny ramik.. Vacsinou je z kovu a ten prenasa chlad na druhu stranu, alebo teda teplo velmi rychlo odvadza von. Rosia sa okna. Primrznu. Distancny ramik je to o co sa prilepia skla... Ten plech. Za priplatky su kvalitnejsie, lepsie tlmia unik. Alebo niektory daju ramik hlbsie v rame zapusteny, niekto da plytko a to secko sa seliako sprava.
Odpovedať
Profilova fotka
@drift506 pises k veci, ale z tych gramatickych chyb ma bolia oci, prepac :)
Odpovedať
Profilova fotka
@drift506 no ved ano, nie sme v skole :)
Odpovedať
@12janci12 @juzan @drift506 @mio23 @vovo vsimli ste si vobec ze to bolo pred rokom?
Odpovedať
@skorpy aa???? to je problem ci myslis ze po roku mu uz bezdvovdne nezamrzaju tie okna .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@skorpy ja som reagoval iba na "gramaticke chyby" z 31. marca :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?