Zámok do HST portal

Ahojte, dával niekto aj zámok do HST portálu?
Odpovedať
@mirell820308 Áno.
Odpovedať
@chrobak7 toto by aj mňa zaujímalo, dodatočne to asi nepôjde.
Odpovedať
@evatothova Ja som zadal túto požiadavku už pri objednávke, aj som za to zaplatil. Ale mamľasi požiadavku zabudli posunúť výrobcovi, tak výrobca to musel prísť dorobiť na mieste. Takže asi sa to dá aj dodatočne, ale treba vymeniť kľučku so štítom a na mieste frézovať do rámu krídla otvor na vložku. Len sa obávam, že výrobca sa tomu bude brániť, lebo je to prácne. Ten zámok vlastne zablokuje tú páku (kľučku), aby sa s ňou nedalo hýbať. Vložka je len zvnútra.
Odpovedať
@chrobak7 ahaaa no tak to ano. My mame Schuco thermoslide a prerabat to nebudeme teda. Max tam chceme doinstalovat doraz aby sa posuvna cast neotvorila uplne( su tam blbe tesnenia) ale aby to zastavilo este pred tesnenim, hlavne kvoli deckam ale uvidime casom
Odpovedať
@evatothova Takto to vyzerá po domontovaní:
Odpovedať
@chrobak7 A máš to spravené tak že aj vonku je páka a fabka? lebo z foto to nie je vidieť.
Odpovedať
@kajo873 Nie, vonku nie je nič. Len malé madlo. Páka aj zámok sú len vnútri.
Odpovedať
@chrobak7 aha,tak prečo si dával zámok? Či len pre lepší pocit bezpečia? My máme páku aj vonku a fabku aj vonku. Dá sa vojsť aj cez terasu. Ale je to tak odfláknuté, že keď pozriem medzi vložku a tú krytku tak je vidieť až von. Fučí tade. Keď som to reklamoval, tak ma odpísal, že keď ste chceli mať vzduchotesné dvere nemali ste si dávať fabku von. Tak keď mrzne, na fabke sa zráža vlhkosť a ťahá okolo nej.
Odpovedať
@kajo873 Napísal som ti súkromnú správu. Tým, že je FABka len vnútri, tak cez ňu nefúka ani sa nerosí.
Odpovedať
Nie je dostatočne bezpečne aj bez fabky?
Odpovedať
@mirell820308 Pre otvorenie zvonku je. Ja som ale z určitých individuálnych dôvodov potreboval, aby sa to zvnútra nedalo otvoriť. Preto sme tam dali zámok.
Odpovedať
Profilova fotka
Máme fabku ( my konkrétne knopf) z vnútra a z vonka tiež normlane zamkneme ...kľučka z vonka aj z vnútra a nič sa nerosi ....sused si dával dorabat fabku z vonka potom čo zistil že máme aj my nakoľko keď je kľučka aj z vonka môžeš zavrieť portál tak že ti neprefukuje .... Kovanie GU a profil je Veka
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, v prípade uzamykania HS portálu z vonkajšej strany, môže nastať situácia že vonkajšia kľučka bude zavadzať sieťke ? Neviem si to predstaviť koľko tam vznikne priestoru.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?