Zaluzie

Chcem sa spýtať či tu je niekto so skúsenosťami s firmou Hella Bratislava , Chcem si dať spraviť vonkajšie žalúzie .
Odpovedať
My mame vonkajsie zaluzie od firmy Grman Profimont, su nadherne a zatial spokojnost.
Odpovedať
Co teraz vychadzaju hlinikove exterierove zaluzie, ked hlinik zdrazel o 2-300%? Spytaj sa ich akeho vyrobcu zaluzie montuju.
Odpovedať
@rkorba je to nemecký výrobca Hell, trochu ma zarazila cena plisé sietky proti hmy
Odpovedať
@ritter1208 plisé siete vo všeobecnosti stoja celkom dosť..
Odpovedať
@lrdk to je pravda, ale jedný dvere 1x2,60 stoja 340 eur. Je to bežná cena?
Odpovedať
@rkorba na nasom dome mame zaluzie od Lamelland 2 roky, sme spokojni a teraz na dalsi dom davame rovnake. Cena +- rovnaka.
Odpovedať
@ritter1208 nie je.. Oslovte zastupenie firmy Lamelland
Odpovedať
@lubomird ist ďakujem, pozriem
Odpovedať
@ritter1208 Plisé sieťky ma stáli už pred 4 rokmi cca 300 € kus (rozmer cca 1,5x2,3 m). Teraz išli ceny hore, takže sa obávam, že lacnejšie nezoženieš. Nedávno tu bola tiež jedna téma ohľadne sieťok a tiež sa tam spomínalo, že stoja tých 350€ kus aj s montážou. A cena bola práve od firmy Lamelland - takže @lubomird nemá pravdu, že to nie je bežná cena. Tu je tá téma: https://www.modrastrecha.sk/forum/vol...
Odpovedať
@chrobak7 , @ritter1208 Su aj ini vyrobcovia. Moze byt ze Lamelland ma vysoke ceny, ma isty typ sietok. Teraz som sa rozpamatal, kupoval som od firmy co ma zastupenie Lamelland sietku od Lamelland a ozaj bola draha. Tak mi nacenili od nejake vyrobcu z vychodu iny typ ktory bol v polovicnej cene. Objednal som 4 velke na francuzke okna a su velmi dobre aj velmi dobre funguju uz 3 roky. Objednaval som vo firme Romako a boli to plisse siete v Al rame. Oslov ich.
Odpovedať
@lubomird Hore si písal, že treba osloviť Lamelland. Teraz zase propaguješ nejakú inú firmu... Len aby tá cena nebola adekvátna aj kvalite... V inej téme som písal, že viem najmenej o 2 druhoch plisé sieťok.
Odpovedať
@chrobak7 Napisal som to tak ako to je, s cim mas problem?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?