Vymena panelakovych okien v BA Petrzalke - v co najkratsom termine? Mate skusenost s nejakou firmou?

Zdravim, vie mi niekto poradit, potrebujem surne vymenit okno, aj s balkonovymi dverami na panelakovom byte v BA - Petrzalke, hladam firmu s co najkratsimi dodacimi lehotami. Poradite? Pokial mozno aj dobry pomet cena/kvalita. Vdaka
Odpovedať
@cesac09 Však obvolaj firmy, čo montujú plastové okná! V priebehu jedného dňa by si to mal stihnúť. Ale skoro všetky majú dodacie lehoty 4-6 týždňov.
Odpovedať
Díky moc, to som chcel počuť, to je dosť.. Hladám niečo súrne, tak do 10 dní
Odpovedať
@cesac09 Môžem sa spýtať prečo tak súrne ? Meníš stará drevenné za nové plastové alebo sa ti len plastové pokazilo / rozbilo ?
Odpovedať
Niee, len musím súrne prerobiť byt, a potrebujem zacat oknom, aby som mohol pokracovat v dalsich veciach.. podlahy, atd..
Odpovedať
@cesac09 to nemusis. v sucasnosti vymena okien v byte je zalezitostou jedneho dna v podstete bez narusenia byvania. Dobri majstri po sebe aj pekne upracu.jedine co, asi vymalovat nasledne, lebo okolo okien to zostane vidno.
Odpovedať
@zuzka60 Však práve preto asi nechce začať omietkou, aby mu ju potom pri výmene nepoškodili. Potom zase môže omietať, síce len okolo okien, ale je to už robota navyše. Treba začať tým oknom, Ani šikovní majstri nerobia bezprašne. Pri výmene okien zapráši celý byt, alebo aspoň izbu a je tam riziko, že sa poškodí podlaha, aj keby ju niečím zakryl.
Odpovedať
@cesac09 Skús pozrieť v stavebninách (Hornbach, Bauhaus) , či nemajú okno a balk. dvere takých rozmerov, aké potrebuješ. Ak by mali na sklade, nemusíš dávať do výroby. Prípadne ak by bolo trochu menšie, tak tých pár cm dopeníš alebo domuruješ. Aj to by mohlo byť riešenie.
Odpovedať
@chrobak7 omietky nespomina.... to len na okraj. poskodenie podlahy, zaprasi cely byt? ide rekonstruovat. ak spravi vsetko do 4 tyzdnov, klobuk dolu. ak mu pridu okna , tak tu palubovku prerusi na den neskor, aby ho nemuseli prekracovat...
Odpovedať
@cesac09 mne prisli do 2 tyzdnov, lebo mali okna mojich rozmerov hotove
Odpovedať
a teraz si spominam - skus fenstra. alebo na terase...len neviem, ci holicska pri poste, alebo az znievks ci budatinska...niektore va tom rade :)..je tam/boli tam predajna, mali dvere, okna a ja typizovane hotove a vedeli namontovat vo velmi kratkej dobe...podla reklamy vo vyklade :)
Odpovedať
Profilova fotka
PS Bau majú štandardné panelákové okná skladom. Sklad je na Kopcianskej.
Odpovedať
@zuzka60 Ahoj, nevies si spomenut kde konkretne? lebo tych teras je fakt mnoho.. fenestra bola na Mánesku, tí tam už nie sú, ak si mala ich na mysli, ak nejakých iných, pomohol by názov..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zunastudio Vďaka, idem ich osloviť, toto vyzerá sľubne..
Odpovedať
@cesac09 fakt neviem, je to v tejto linii od kostola dozadu
Odpovedať
@zuzka60 od kostola? ktorý máš na mysli? vďaka
Odpovedať
@cesac09 velkeho "papezskeho" :) tie 3 terasy co som napisala su tam "za sebou", navazuju vzdy cez ulicu krizom. preto si neviem vybavit kde presne, lebo som tadial prechadzala po celej dlzke vzdy s kocikom :)
Odpovedať
@zuzka60 zrejme myslis oproti Holicsku, Strecniansku, Znievsku, Benadicku..oki, pozriem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?