Výmena okien v Poprade - prosím radu

Zdravím :) poraďte mi prosím aké máte skúsenosti s výmenou okien v Poprade. Mám záujem o plastové okná v bytovke, 2 okná na severnej a 2 okná na južnej strane. Mám si dať na severnej troj-sklo, ak mám veľkú zimu na severnej strane, alebo stačí aj dvoj-sklo? Akú firmu v Poprade a prečo neodporúčate a s akou máte prosím dobré skúsenosti. A v akých cenách sa orientujú? Odnesú mi aj staré okná preč? Zároveň či je lepší vnútorný parapet plastový alebo drevotrieskový? Ďakujem krásne za odpovede :))
Odpovedať
@ruza277 V bytovke úplne stačia dvojsklá, trojsklo je zbytočné. Väčšina firiem staré okná zlikviduje. Je úplne jedno, či je parapet plastový alebo drevotrieskový. V praxi rozdiel nezbadáš. Snáď ti niekto poradí firmu.
Odpovedať
Parapet odporúčam DTD-drevotrieskový. Rozdiel v praxi sa pozná za pár rokov. Videl som plastové poprehýbané a už som taký vymieňal pretože praskol. Majiteľka sa priznala,že tade čumí z okna a opiera sa lakťami. :-) Vždy som dával DTD,rozdiel v cene je pár eur,rozdiel v trvanlivosti nielen pár rokov...
Odpovedať
@dodok My máme plastové už 12 rokov a žiadny nie je zdeformovaný alebo prasknutý. Asi záleží od majiteľa.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 a bývaš v Poprade? No vidíš... :-)
Odpovedať
@chrobak7 @dodok ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?