Výmena okien v dome s pokašlaným zateplením.

Ahojte, chystám sa vymeniť okná v byte, bytovka je však už zateplená. Firma síce okná vymení a nie je problém ani v zateplenom dome aj keď nerobí sa to často robia to, no v rámci montáže by som chcela aj poriešiť opravu ostenia. Zateplenie je momentálne vyriešené tak, že končí cca 2-3 cm nad parapetnou krytkou priestor medzi je vyplnený maltou, ktorá však už rokmi opadala a usadili sa mi tam kdejaké machy. Neviem či je dostatočne dobré riešenie vyčistiť to a znova len zapchať maltou prípadne len vypeniť ako by to asi vyriešila aj firma, ktorá by mi okná vymieňala. Prosím poraďte mi nejaké najvhodnejšie riešenie ako to opraviť alebo čo s tým. Na zateplenie sa nám už nevzťahuje záruka. Ďakujem za všetky rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@alkababulka Panebože, obyčajný akrylátový rep. silikónový tmel v uvedenom odtieni... ;-) Už to malo byť dávno aj zabudnuté. https://www.google.sk/search?hl=sk&si...
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom 2-3 cm akrylom??? to snad nie
Odpovedať
Táto parapetná doska tam však nezostane, takže keď sa dá preč vznikne tam ešte väčšia diera a následne by sa tam mal osadiť nový parapet no už asi nie takto príliž hlboko a navyše mal by aj viac prečnievať.
Odpovedať
Pur pena a prekryt fasadou
Odpovedať
@leonardom paneboze, taka suverenna rada a pritom taka blbost...
Odpovedať
Profilova fotka
Opraví sa to pri výmene okien. Vyplniť fasádnym polystyrénom a zatrieť farbou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?