Výmena dverí a zárubni pri už hotovom obklade a podlahách

Pred par rokmi sme rekonstruovali byt a povodne dvere a zarubne sme len rekonstruovali. povodne sa nam pacili a ladili aj do interieru, v ktorom mame vela veci pokombinovanych novych a retro, lebo mne osobne sa nepaci taky neosobny hypermoderny styl. teraz som ale mala moznost v jednej firme v polsku vidiet velmi pekne a kvalitne dvere na mieru z masivu, tak sme sa len tak nezavazne pytali na cenu a tak a som sa na to nejak namotala a chcela by som vsetky dvere v byte zrazu vymenit :-D problem je, ze mame hotove podlahy aj obklad vo wc a kupelke tak neviem, ci by sa pri burani kovovej obklad neposkodil? mam sa tej myslienky radsej vzdat?
Odpovedať
Profilova fotka
@scorpionette Nedajú sa tie kovové zárubne odšróbovať ? My sme mali také na izbách a pevné len na jadre na WC a kúpeľni. Na tie sme dali rovnaký materiál aj farbu, len obložkovú zárubňu a nič sa nebúralo :-)
Odpovedať
No pokial mate hranate srubovacie zarubne,tak by sa to dalo.
Odpovedať
obklad je po celej vyske dveri.. a su to take oble zarubne, nei take ako v panelakoch - bordove hranate.. este som rozmyslala, dat si na mieru sprvait do tychto zarubni a vymenit len dvere, len sa bojim, aby sa dlai potom zatvorit, kedze tie mury uz urcite kadejako pracovali a len tak kupene dvere by podla mna uplne nesedeli....co myslite, dlao by sa to?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?