Výmena dverí a vaše skúsenosti s www.ocelovedvere.sk

ma niekto skusenost s www.ocelovedvere.sk? dakujm za rady
Odpovedať
nikto neporadi?
Odpovedať
:-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to ma byt nahrada za bezpecnostne dvere tak by som to v ziadnom pripade nechcel. Certifikat o bezpecnostnej triede tam chyba (je dolezity napriklad pri poistke), je tam na stranke len nejaky divny papier o skuskach, ktore nenasvedcuju o tom ,ze by boli bezpecnostne. Otáčací zamok ci pretáčaći, ci ako to tam uvideli :-D tiez nesplna ziadnu bezpecnostnu triedu. Podla mna ide len o nejake pochybne dvere bez akehokolvek certifikatu. Nevidim nikde papier o nehorlavosti ako to tam uvadzaju na webstranke. Dalej neviem co je to "prievzdušnosť" :-D Podla mna ten papier ci osvedcenie je len prelozeny v google prekladaci. To "bezpecnostne" kovanie co je na tych dverach som este nikde nevidel. Ak sa ti pokazi, neviem kde zozenies nove. A sú podozrivo lacné na bezpečnostné dvere. Maximálne by som si ich dal na pivnicu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dala som si tieto dvere namontovat, boli zalepene foliou a zaspinene od omietky. Ked monteri odisli, umyla som ich a po odstraneni folie som zistila, ze su znacne poskodene. Je to uz tyzden a zamestnanci len slubuju, ze sa pridu pozriet, ale ostalo to pri sluboch. Neodporucam ich kupovat aspon kvoli kvalite sluzieb. Platbu si ziadali bez vystavenia pokladnicneho dokladu, vyspravky su urobene ledabolo, krivo, nechali po sebe neporiadok. Velmi nedbaly a neprofesionalny pristup.
Odpovedať
Dnes sa mi ozvala majitelka firmy Ocelovedvere sro a velmi efektivne sme diskutovali o mojej nespokojnosti. Dohodli sme sa na oprave vsetkych zavad v najskorsom moznom termine. Povazujem to za velmi ustretovy a seriozny pristup. Uznavam, ze moje predchadzajuce reakcie boli unahlene a sposobene nedorozumenim. Uz predtym som si od firmy Ocelovedvere sro kupila dvere do bytu v bytovke a som s nimi velmi spokojna. Su pekne, odhlucnia prostredie, dobre izoluju a hlavne si myslim, ze stupen ich bezpecnosti je velmi vhodny do bytovky. Su celoocelove, to video sa na nich urcite nevztahuje a tazko by si susedia nevsimli, keby sa vam vo vasej nepritomnosti niekto snazil vlamat cez ne do bytu.. A posledne jednanie s majitelkou ma presvedcilo o serioznosti firmy. Odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@artinach JJ, vyzera to, ako keby dotycna bola cerstvo po napisani prispevku kontaktovana a zrazu sa dohodli na naprave za napisanie kladneho prispevku :D Zrazu si spomenula ze ma od nich dvere aj niekde inde, to uz v prvom prispevku nespomenula :D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Najprv zacnem postrehom, nakolko dvere mam uz objednane. Na web stranke www.ocelovedvere.sk ovadzaju cenu 250eur, pokial zajdete na predajnu mate to za 230eur, pisem o solo dverach. Preco platit viac ked netreba? Zatial sa ku kvalite praci neviem vyjadrit, pretoze je potrebne cakat 2 tyzdne, kym pridu zrealizovat buracie prace. Zakladne veci ktore by trebalo vediet: pokial si chcete zo svojho bytu spravit nedobytne miesto, mate miliony v ponozkach a mafia vie kde byvate, tak urcite tieto dvere nie su nicim pre Vas, ale pokial ide o dobre dvere za rozumnu cenu, tak si myslim ze clovek nasiel to co potrebuje. Take videa ako natocila firma Adlo, ako bud tie konkretne, alebo im podobne, dokazu znicit ala zlodej, tak chcem vidiet ako ked zlodej robi ramus a susedia by to hned zistili. Tieto dvere sa hodia do bytovky, do rodinneho domu skor nie, ale je to kazdeho osobna vec. Video je mozne vidiet tu: https://www.youtube.com/watch?v=fE5l2... Neznasam tie trapne reklamy, na ich jedinecnost. Porovnavat dvere za 400eur s pracou a dvere za dvoj-troj nasobnu cenu je zcestne. Netvrdim ze vo videu su dvere ktore predavaju na www.ocelovedvere.sk. Bol som aj v Guzme, Adlo, Sherlock, v Guzme v KE im robia vrasky na cele. Ozvem sa ked dvere budu hotove.
Odpovedať
@marekoo7 dalsie čínske dvere
Odpovedať
K takýmto dverám len toľko http://goo.gl/PkvqMV tá hudba k tomu sa hodí
Odpovedať
Článok sa načítava...
To vážne opäť čína len to nie, more nespokojnosti :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
určite by som sa už rozhodovala pre niečo kvalitné, a kde mi môžu zaručiť aj servis na tie dvere
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dvere za par stoviek a cakaju top produkt a sluzby ,kvalitne interierove dvere stoja tolko nie vchodove kokos to co tu je za ludi ked taketo braky nakupuju dobre vam tak ked ste lakomci
Odpovedať
@kjjavorska Buď rada, že ste dopadli, ako ste dopadli. Mohlo to byť aj horšie. Firma mohla skrachovať, alebo zaniknúť a nemali by ste ani dvere ani zálohu. Takto máte aspoň naspäť peniaze a môžete si objednať dvere inde. Ja tvrdím, že všetko zlé je na niečo dobré. Možno nájdete krajšie dvere, možno vás vyjdu lacnejšie.
Odpovedať
@kjjavorska Keď tú na MS čítam podobne príspevky tak ste dopadli veľmi dobre. Na jednej strane chápem vaše sklamanie ale tak ako sa zachovala táto firma je podľa mňa dobre, pretože ste mohli prísť aj o peniaze.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Osobne neodporucam. Bezpecnostne dvere su o kovani a zarubni. To urcuje zivotnost dveri. Zialbohu firma ocelovedvere dava iba zakonom stanovenu zaruku 2 roky na cele dvere co je samo o sebe nie celkom dobre. Ja sam pre pokoj v rodine som si ich zakupil pretoze manzelka nedokazala prekusnut raz taku cenu v adle kde zaruka len na kovanie je 7 rokov. Teraz mi neostava nic ine len dufat ze vydrzia do doby kedy vymenime byt :-D no za malo penazi malo muziky. Kazdopadne do bytu kde ziju ako tak slusny ludia ok mozu byt ale pokial si chcete chranit svoj majetok tak urcite nie. Otvorit tieto dvere neznamena za zlodej musi narobyt ramus. P.S. Susedia nemusia byt vzdy doma aby reagovali na sramot pred vasimi dverami.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?