Vyduté profily na plastových dverách

Zdravím. Teraz po zime som si všimol, že mi na dverách na terasu a na vchodových dverách akoby vydulo profil, akoby sa nejak zväčšil alebo natiahol...neviem čo s tým mám robiť.
Odpovedať
Reklamovať dúfam že sú v záruke.
Odpovedať
@mirci888 normálne ich zabuchajte namiesto. Zrejme neboli celkom namieste.
Odpovedať
@mirci888 to je len zasklievaca lista. zatuknut naspat.
Odpovedať
Gumenym kladivom?
Odpovedať
Kladivo je jedno. Nie 100-gramove... Podloz 20cm ohoblovanel dosticky a na nu prilepit 3 vrstvy lepiacej pasky. Karl
Odpovedať
@mirci888 vyzerá že odidve foto sú fixi-pevne neotvárame. Este som sa nestretol s tým že by zasklievacky samé vyskočili väčšinou je aj pre okenara namáhavé okno vysklit a preto niektoré firmy naschvál na Fixoch ktoré sa idú spájať nedoklepnu lišty od výroby.
Odpovedať
Fuuha takto vydute som este nevidel. Dufam, ze su v zaruke. Byt tebou okamzite kontaktujem firmu, od ktorej ich mas a reklamoval ich. Stretol som sa s tym, ze sa dvere naporom tepla vykrivia ale to by si ako musel cez zimu kurit aby sa ti to takto ohlo. To sa mi nevidi. Podla mna to bola uz vyrobna chyba a takto sa ti to prejavilo :-(
Odpovedať
Su to fixy...naťukal som ich naspäť. Dom ešte nieje hotový, v zime som kuril len občas kachlami lebo kurenie ešte nemám hotové. Akú môže mať to vydutie príčinu?
Odpovedať
presne takú príčinu ako ti napísali vyššie, nebolo to doklepnuté od výroby, aby sa dali v prípade potreby ľahšie a bez poškodenia zhodiť, montážnik to prehliadol a ty tiež :)
Odpovedať
My to mame tiez na jednom okne.ale v zime sa tam nekurilo bolo tam okolo 10'C tak som to pripisovala tomu.skusime to napravit ako pisete
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?