Výber značky okien a vchodových dverí + vchodové dvere hliníkové, alebo plastové?

rozmýšľam nad plastovými oknami a dverami týchto značiek : http://www.incon.sk/, http://www.slovaktual.sk/, http://www.fenestrask.sk/ a Hesta. Taktiež mám dilemu nad výberom plastových , alebo hliníkových dverí. Ako by ste poradili?
Odpovedať
@wladivostok Výber dodávateľa okien je len na tebe. Ty sa musí rozhodnúť. Ani jedna z uvedených firiem nie je tak zlá, aby si ju z výberu vylúčil, ani tak dobrá, aby si ju jednoznačne vybral. Ty si zhodnoť ponuky, ktoré ti dali, ako s tebou komunikovali a aký máš z nich pocit. Síce nepíšeš, aký profil si si u nich vybral, ale predpokladám, že si si dal naceniť parametrovo porovnateľné profily. A dilema dverí plast - hliník - je večná. Plast je o niečo lacnejší, ale tvarovo nestabilnejší. Hliníkové dvere sú vo všeobecnosti drahšie, ale pevnejšie. Ale aj kvalitné plastové dvere môžu stáť viac, ako jednoduché hliníkové. Ty si povedz, koľko si ochotný do dverí investovať. Potom si vyhľadaj dvere, ktoré sa ti páčia dizajnovo a daj si naceniť plastové aj hliníkové. Z ponúk si potom vyberaj. Ja som si od začiatku dal podmienku, že chcem dvere hliníkové. Ponuky som mal od 1500 do 3200 EUR.
Odpovedať
Profilova fotka
Preco prave Incon, Slovaktual atd ? Ja som daval nacenovat vsetkym horeuvedenym firmam + par lokalnym a najlepsie vysla firma Vamex.sk Dali mi profil ALUPLAST ideal 8000 - 85mm - trojsklo a stalo ma to (nakolko maju akciu, kedze je zima) o 1500€ lacnejsie ako v horeuvedenych. Samozrejme aj s osadenim na trio pasku. Podla mna je uplne jedno ci to spravi slovaktual alebo incon, alebo hesta. Kazda z tychto firiem zaklada cenu skor na znacke - mene spolocnosti. A v podstate mas uplne jedno aky profil pouzijes, nakolko kazdy jeden musi splnat ISO a EU normy. Chod po cene a po tom koho mas najblizsie. Lepsi servis 20km od domu ako cez pol Slovenska.
Odpovedať
Profilova fotka
@wladivostok dalsia vec ohladom dveri... tie si daj montovat ako posledne. Vedz ze do stavby prejdes este minimalne 1000x kym ju dokoncis. A otvarat dvere, prechadzat s materialom, sadrokartonom, atd atd... mozes si ich len znicit. Sprav provizorne technicke, ked dostavias osadis normalne. Chod do hliniku alebo dreva, plast neries. Nevyhoda hliniku - nemaju radi slnko (koli teplote) ak das biele neries, ale ak ina tmavsia uprava, budu horuce na dotyk - hrozi popalenie - predsalen hlinik.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@jimmy1212 v poriadku, pošli mi email a zašlem ti rozmery na nacenenie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?