Výber plastových okien

Poraďte prosím aký typ plastových okien je dobrý, vybrať si žalúzie alebo rolety?
Odpovedať
Mozno si staci precitat tych sto tem o oknach, ktore su tu o oknach uz popisane a nezakladat stoprvu :-|
Odpovedať
Stanka, dobré skúsenosti máme celá rodina s oknami Slovaktual - do bytovky i rodinného domu . Do bytovky sme dali 5 komoráky, rodičia dali do domu 8 komorové- dom je dom ... Ber Slovaktual, neváhaj. Dobrá firma je aj Incon. Oblúkom by som sa vyhla Fenestre, ktorá zostala s dlžobami a mnohí sú z nich v smútku. Pohľadaj si o nich info na nete a neriskuj : http://dlznik.zoznam.sk/dlznici-na-po... , http://dlznik.zoznam.sk/dlznici-na-po... . Rolety sú super, chránia lepšie pre mrazom, teplom a svetlom ako žalúzie. To však nevylučuje možnosť, aby si mala žalúzky i rolety ! Daj si ich vyrobiť zároveň s oknami.
Odpovedať
no, polske a okna fenestra urcite nie.. polske kvoli kvalite a fenestra - to je myslim neista investicia, ako tak citam =-) . na oknach nesetri, mnohonasobne sa ti to vrati. a ci roleta alebo zaluzie - to zalezi naozaj od toho, co ti lepsie sadne. my sme za zaluzie 8-)
Odpovedať
Pepe súhlasím. Polské okná to je lotéria, na ktorú niektorí došli... veľa ľudí dostali do smútku. Fenestra tiež...
Odpovedať
velmi zle skusenosti sme mali s firmou INCON. Okna maju dobre ale zamestnavaju neprofesionalny personal, a prave ten nam urobil vela skod, pretoze nas zle informoval o dodani okien a okrem toho nas aj zavadzali s namontovanim. Pozor teda na predavajucich, vsetko, co si poviete, si treba dat potvrdit mailom..
Odpovedať
Profilova fotka
Doteraz som bol rozhodnuty pre okna a dvere od Schuco Corona SI82 (dodavatel z KE), cena porovnatelna s Geneo, Blue Evo, Trocal 88, Slovaktual KE (suma cca 7000 euro). Teraz mi vsak prisla ponuka od Slovaktualu (profil HL pasiv) z Presova na okna a dvere za 6000 euro.... :shock: akurat vchodove dvere su profil ID5000...tak a mam chrobaka v hlave ... :roll:
Odpovedať
RIbisi- ty doporučuješ české okná od RI ? Ty asi pre nich robíš( podľa mena...). :) Samozrejme že to nie je nepoctivá a zlá firma . Ja by som si dovolil zamerať váš výber na slovenského výrobcu ( pomôžme v tejto zle dobe radšej našim výrobcom ),. Ale bacha, Fenestra naozaj končí dychom !!! Zaujímavé je to s tou Fenestrou..., minulý rok boli v rebríčku TOP výrobcov na prvom mieste, v tomto roku z rebríčka celkom zmizli. To asi o niečom hovorí... Treba vsadiť na dobré meno, dobrý servis, kvalitu a parametre ( tie však treba vedieť porovnávať a nedať sa opiť rožkom :) ). Za kvalitu sa platí viac, za menšiu kvalitu menej, za šmejd najmenej- ale čo ušetríš na začiatku, trikrát zacvakáš potom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň Nechápem prečo tu pár ľudí hovorí o Fenestre ako o krachujúcej firme. Kto chce vidieť ako funguje výroba rád Vás po nej prevediem. Adresa: FENESTRA Sk, spol. s r. o., Priemyselná 17 953 01 Zlaté Moravce a telefón na mňa 0917330208 PS: A pozerám že konkurencia HankaJanka sa v ten deň zaregistrovala a dala 2 príspevky ktoré sú v tomto článku. Je to UBOHE
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali ponuku na schuco SI 82 z KE myslim si ze velmi dobre okna ale nakoniec ma prekvapila cenova ponuka od fenestri na geneo 3+ a tak sme sa rozhodli pre nich.Lacnejsie,myslim ze kvalita rovnako ale lepsie izolacne vlastnosti za menej € ! Objednane su ale montaz bude az 2/10 kedze vtedy budem na SR takze kompletne referencie neviem poskytnut no pan s ktorym som rozpraval a prisiel "zadarmo" zamerat okna pred objednanim vyzeral ze sa vyzna a ze vie co hovori.Takze zatial spokojnost.
Odpovedať
Profilova fotka
tomaslucka aj my staviame dom, prešla som asi všetky témy na okná, ktoré sa mi podarilo vyhľadať a pravdu povediac som z toho v miernom šoku. Som laik a všetky tie technické parametre sú pre mňa španielská dedina. V jednej tému jednu firmu chvália, v druhej na ňu reptajú. My sa nakoniec asi rozhodneme pre firmu Incon, podľa zistených parametrov(aj keď mne nič poriadne nehovoria ale orientujem sa podľa získaných info, tak sú dobré) teraz sa len obávať aké nám ich dodajú a ako šikovne nám ich namontujú.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Aj pre mna su parametre spanielska dedina :), ale manzel sa v tom celkom vyzna a vela si o tejto problematike nastudoval. Ja viem len poradit tak, ze sme si vybrali firmu fenestra sk. Manzel povedal, ze parametre okien a cena boli najvyhodnejsie z toho, co nam ponukli inde. Ked sme cez leto behali po inych firmach a davali si nacenovat nase okna, tak nas strasili, aby sme si od nich nedavali okna, ze krachuju, co nie je pravda. Dali sme si vsetko v profile geneo 3+ co sa tyka komunikacie a montaze, tak uplna spokojnost. Setra si od nich objednala hlinikove okna, ze su cenovo na SR najvyhodnejsi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?