Vŕtanie do plastovných vonkajších dvier von otváraných

Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu odborníka. Namontovali nám garážové plastové dvere, von otváravé. Po odlepení pások sme zistili, že v nich máme navŕtané tri otvori po pravej strane a tri otvori po ľavej strane, zo spodnej strany ale aj na vrchnej strane. Nad dverami máme ešte rozširovací profil 10cm. Profil nie je prevŕtaný komplet len v jednej komore. Náš názor a obava je že nám zvrchu bude do dverí tiecť voda a cez zimu aj zamŕzať a dvere sa poškodia. Dodávateľ tvrdí, že je to v poriadku.
Odpovedať
Profilova fotka
@kravecka ak dodávateľ tvrdí,že je to v poriadku tak nech Ti to dá písomne. Podľa môjho názoru to v poriadku nieje.
Odpovedať
Potrebovali spravit odvetranie profilu. Mohli ich dat skor zboku, takto najozaj hrozi, ze tam natecie voda. Aj ked skor by som sa obaval deformacie toho tmaveho profilu kvoli slnku ako kvoli mrazu. Inac, tie biele panty na tom dekore su divne, na to ta neupozornili?
Odpovedať
@kravecka dvere su hlavne vyrobene/ namontovane opacne. Panty by mali byt z vnutornej strany, vonkajsie/ vchodove dvere by sa mali otvarat dovnutra, kvoli bezpecnosti.A to odvetranie profilu je hovadina, preco nie su vrtania zdola??
Odpovedať
Profilova fotka
@kloc preco by mali byt namontovane opacne? pri von otvaravych dverach su panty z vonku. je to normalne.
Odpovedať
@mucikovci tieto panty sa daju odsrobovat cele z kridla, staci dat dole krytku a mas pristup k srobam. Odsrobujes panty a mas otvorene
Odpovedať
Tie biele pánty sú už samozrejme vymenené, za hnedé ako mali byť.
Odpovedať
Profilova fotka
@kravecka zlodeji do RD neriesia demontaz vchodovych dveri zvycajne. Zo zadu su terasy, prizemne okna...
Odpovedať
@jankazb ja byt zlodej, urcite by som si vybral odsrobovanie pantov z dveri... za minutu je vnutri, pokial nebude lenivy a nepouzije akumulatorovu srobovacku, bude to uplne bezhlucne :) Proste je to podobny nezmysel ako ked tu niekto nedavno postoval fotky okien namontovanych s kluckami smerom do exterieru :)
Odpovedať
@gashtaan odskrutkovanie pantov, pripadne rozbijanie skiel sa tyka mozno najnizsieho levelu zlodejov. Plastove okna sa otvaraju inym sposobom, bezhlucne a v priebehu par sekund, dokonca je obcas pre policajnych technikov nemozne najst stopy po nasilnom vniknuti.
Odpovedať
Profilova fotka
@gashtaan nejde o jednoduchost montaze, skor o to,ze od cesty ho moze niekto vidiet. Zo zadu si zvycajne moze i piskat. Ak sa skutocne do domu dostat chce, je jedno z ktorej strany panty su.
Odpovedať
@jankazb tieto dvere su asi zozadu.podla otazky su garazove. V pripade vlamania poistovna tieto dvere urcite neposudi ako dvere s min. 5bodovym zamykanim. Moj dodavatel okien a dveri mi takuto montaz dorazne neodporucal.
Odpovedať
@gashtaan Ten kryt drzi imbusak zvnutra dveri a nepovolis ho pokial dvere neotvoris. Ak ho chces davat dole nasilim tak to je uz uplnejedno. Bezne sa plastove dvere daju vylomit pacidlom za apr sekund. Neviem sice ci aj tie kde mas na konci rozisrene tie koliky ale asi hej. Riesit vlamanie sa do domu garaze je nepiodstatne, kto chce v najhorsom rozbije okno.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kloc krytka je zabezpecena z vnutornej strany aby sa nedala dat dole
Odpovedať
Profilova fotka
my máme garážové dveře řešené naprosto stejně - otvírání ven, panty venku :-) Dvojgaráž máme 6x6m a nechtěla jsem ubírat místo tím, že bychom dveře otvírali směrem dovnitř... Firma nás ubezpečovala, že z bezpečnostního hlediska je pro zloděje naprosto jedno, jestli jsou ty panty vevnitř nebo venku. Každopádně máme garáž napojenou na alarm, máme na ní LED halogeny na pohybová čidla a snímá ji kamera...
Odpovedať
@sysell aha... tak potom som nic nepovedal :) @stowasser hadam nenarazas na reportaze a videa, ktore ukazuju ako sa daju 20 rocne plastove okna otvorit srobovakom... neviem si predstavit, ako by sa dali moderne okna otvorit bezhlucne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?