Vonkajšie madlo na okno

Profilova fotka
Na terasu vedú kalsické veľké dvojkrídlové plastové okná a problém je v tom, že ich zvonka nevieme zavrieť, chýba nám tam madlo. Neviete, prosím, kde sa dá také univerzálne, namontovateľné na plastové okno zohlať? Ďakujem.
Odpovedať
My sme take madlo zohnali v Hornbachu, mali bud v bielej alebo hnedej farbe.
Odpovedať
@cuchre http://www.strejda-google.cz/#madlo+n...
Odpovedať
Profilova fotka
@drevostavba dakujem, googlila som to uz predtym, len som nevedela, ci taketo veci su univerzalne a daju sa domontovat na hotove kona,alebo ako :) dakujem este raz
Odpovedať
@cuchre Na hotového kona sa madlo montuje len ak je drevený. Živého by bolelo oooo joooo jooj :-) Madlom síce dvere pribuchnete ale budú sa vám otvárať ak nemáte tzv.záskočku-to je poistku,ktorá vám dvere pridrží v polohe. Obrátte sa niekde poblíž na firmu dodávajúcu okná.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte, rád by som obnovil a trochu rozšíril túto tému. Na byte máme dva balkóny, ktoré majú iba vnútornú kľučku a keď idem na balkón mám problém zatvoriť dvere. Kúpil som si takéto madlo (nie od tohto predajcu) http://www.zaluziesita.sk/balkonove-m..., na ktorého pripevnenie na dvere je potrebné navŕtať do rámu dverí dve samorezné skrutky 0.4 mmx1,5 cm. Chcel som sa spýtať, aké sú vaše skúsenosti s vŕtaním do rámu plastových dverí, ako to máte vyriešené a že či neviete o nejakom inom menej invázivnom spôsobe upevnenia.
Odpovedať
Nevidim tam problem..kludne to zaskrutkuj... daj si vsak velky pozor aby nebola skrutka dlha ,,mozes behnut az do skla a prasknes ho..najprv si ju tam primeraj.. ak presiahne hrubku plastoveho profilu,pouzi kratsiu skrutku.
Odpovedať
@indiemann Tie madielka montujú rovnako aj od výroby, teda od montáže. My také máme na balkóne už 15 rokov a tiež je prichytené 2 samoreznými skrutkami. Len dobré je dať nerezové, aby nehrdzaveli. A rozmer si napísal asi zle, tam neide skrutka 0,4 mm, ale 4 mm široká. Navŕtaj diery 3 - 3,2 mm do hĺbky asi 2 cm (resp. keby si narazil vŕtačkou na sklo, tak ďalej netlač) a potom použi primerane dlhé skrutky. Tu je fotka z nášho madla: http://www.modrastrecha.sk/blog/thodo...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?