Vnutorne zaluzie uplne zatmenie

prosim Vas neviem mi niekto poradit ake su najlepsie vnutorne zaluzie na uplne zatmenie, dakujem
Odpovedať
Vnútornými žalúziami nezatemníš miestnosť úplne. Všetky majú dierky na vodiace lanká a cez tie dierky ti vždy prenikne dnu nejaké svetlo. Na úplné zatemnenie sú dobré vonkajšie rolety. Alebo aj vnútorné, ale musia byť z dobre hrubej látky, aby neprepúšťali svetlo.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame zatemnovacie zavesy... je to zaves z vonkajsej strany taky akokeby pogumovany...zatiahnes a proste tma jak v rohu :) vacsiu tmu som nevidel :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Na úplné zatemnenie ti fakt nebudú stačiť žalúzie. Najlepší je zatemňovací záves z veľmi hrubej látky. Ak nechceš záves tak možeš nakombinovať žalúzie s vnotrnými roletami Ale to by aj tak nebola úplná tma. Svetlo z pouličných lámp by asi prenikalo a denné ani nehovorím.
Odpovedať
Dobrý deň, všetci prispievatelia majú pravdu. Aj keď vyrobíme žalúzie v celotieniacom prevedení, sklon zasklievacej lišty spôsobí, že cez boky bude presvitať svetlo. Naša skúsenosť preukázala, že ak si dáte namontovať látkové rolety skrycou lištou na krídlo okna , ktoré majú bočné vodiace lišty nalepené pri skle a dáte si látku typu Black-out so zadnou zatretou vrstvou, ani vtedy nedosiahnete 100 % zatemnenia. Paradoxne látka zatemnila ale PVC kryt svietil na svetle tak, že sme zákazníkovi, ktorý tento fakt reklamoval zastriekali PVC kryt zvnútra sprejom. V každom prípade, je to štandard od výrobcu, od ktorého tieto rolety nakupujeme. Od tej doby na to zákazníkov upozorňujeme. Ak by ste si dal látkové rolety do ostenia alebo na stenu, či na strop, vždy bude presvitať cez boky, tak ako u žalúzií. Jediným možným riešením sú potom velkoformátové masívne rolety montované na stenu pred okno, ktoré podľa môjho názoru v interiéri domácnosti budú vyzrať veľmi robusne. Paradoxne ani vonkajšie rolety nie sú celkom 100 %, vždy dochádza k nejakým presvitom. Hovoríme, že máme v ponuke tieniacu, nie zatemňovaciu techniku. V každom prípade, ak požadujete zatemnenie len kvôli spánku, alebo aby ste mohol pozrieť telku, každý z uvedených systémov je vyhovujúci. Ja by som si netrúfla ponúknuť napríklad rolety na zatemnenie tam, kde vyvolávajú fotografie, alebo rtg snímky starou technológiou. Dnes však vieme fotky a RTG robit cez PC a už taká ozajstná čiernočierna tma nie je potrebná. Prikladám fotografiu kazetových roliet pre montáž na stenu, tu je však látka typu screen.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?