Vnútorné parapety z kameňa

Zdravím, koľko cca môžu stáť vnútorné parapety z kameňa? Napríklad taká doska, pre jednoduchosť 1m široká hrúbka 2cm a dlhá 23cm nejaký tmavý kameň, vhodný k antracit oknám. (spolu budem potrebovať 11,2m takéjto dosky na všetky okná)
Odpovedať
ak niečo takéto cenu si zistíš presne http://www.najlepsie-parapety.sk/para...
Odpovedať
@minicka vdaka, ale na tej stranke maju len 3m max, potrebujem jednu 4m, ale to asi nebude mozne, uvidime pozeram, ze meter vyjde na 63e uvidime, oslovil som par kamenarstiev na okoli 8-)
Odpovedať
@atak77 k antracitu moze byt impala, alebo nejaka cierna zula v podlesku bude mat podobny odtien. Cenu rataj od 50-100€/bm. Preco chces 2cm hrubku? To vyzera onicom. Daj si urobit aspon nos.
Odpovedať
urcite urobit nos, najlepsie je to dat urobit z technistonu. 3m max bude dlzka vzdy ci pojde o prirodny alebo umely kamen. Je to totiz rozmer strojov ktore kamenari pouzivaju na opracovanie. Nie je problem to zlepit z 2 casti.
Odpovedať
@originalx co znamena nos? daj obrazok, dik 2cm preto, lebo viac tam velmi nevojde, od oka, este to zmeriam
Odpovedať
@atak77 nos je ta cast co trci zo steny a ide smerom dolu. Kukni na gugli. Akoze tam viac nevojde? Ved okna sa montuju na podkladovy profil bezne 3cm hruby.
Odpovedať
Tiez vyberame vnutorne parapety, moze byt este nejaka ina alternativa k umelym parapetam a kamennym (mramorovym) parapetam? Mate ich niekto inak vyriesene?
Odpovedať
@marionca alternativa je dlazba, v kupelni uvazujeme to iste co bude na zemi dat aj k oknam ... @originalx vdaka, uz viem co je nos, ale ku kamennej doske mi to nepasuje, k umelej ano
Odpovedať
@atak77 Presne nad dlazbou uvazujeme aj my, ale ako vyriesit prave ten nos, tu hranu dlazdice, aby to vyzeralo dobre?
Odpovedať
@marionca nevidim zmysel toho nosu vobec v kupelni my tam mame velke okno 1mx2,1m a ide skoro po zem, okno je este nizsie k podlahe ako na tomto obrazku: http://apartmentgeeks.net/wp-content/... - a na tom obrazku to je normalne spravene, dlazbou, bez nosa
Odpovedať
@atak77 Tak toto vase riesenie je ok, to ano. Ale uvazujem, ci by sa to dalo pouzit aj na klasickom okne v izbach, napr. tie dlhe dlazobne pasy s dekorom dreva a pod., tam uz by mi ta hrana vadila... Jedine to nejak zatriet v ramci malovky stien alebo neviem...
Odpovedať
@marionca su na to rozne listy, ktore vies dat na hranu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Noo to môže vyzerať dobre. A s tými hranami myslím, že bude existovať nejaká lišta na jej zalepenie ale tak to by sa už v prípade potreby nejak vymyslelo. a s dlažbou by nemal byť problém, aspoň by to tak nekričalo. Ľudia sa vedia teda vynájsť a hlavne využívať aj netradičnejšie materiály.
Odpovedať
@struknica klik: https://www.google.sk/search?q=lista+...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?